Objavljena i snimka

Na Bubu Corellija i njegova rođaka usred bijela dana pucano iz vatrenog oružja, oglasio se nakon incidenta

Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 5 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 3 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 2 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 1 +0 Jala Brat i Buba Corelli (Foto: PR) Galerija

Mediji iz Bosne i Hercegovine prenose kako su popularni reper Buba Corelli i njegov rođak bili mete napadača s vatrenim oružjem na ulicama Sarajeva.

Prema pisanju medija iz susjedne nam Bosne i Hercegovine, danas je na ulicama Sarajeva došlo do pucnjave u kojoj je sudjelovao i popularni bosanskohercegovački reper Buba Corelli.

Pogledaj i ovo Buba Corelli (Foto: Instagram) - 2 opet iza rešetaka Buba Corelli uhićen nakon navodnog obračuna na ulici, tereti ga se za nekoliko ozbiljnih stavaka

Dnevni avaz prenosi kako je na Corellija, kojemu je inače pravo ime Amar Hodžić, i njegova rođaka Omara pucano u poslijepodnevnim satima. Neslužbeno se doznaje da je nekoliko hitaca prema njima ispalio Pirić Pirke, čijem je ocu nedavno eksplodiralo vozilo, a da mu je meta bio Omar, koji je i ranjen.

Za Avaz, koji je i objavio snimku pucnjave, ranije je potvrđeno da se pucnjava dogodila oko 16:30 i da su policajci na mjestu zločina pronašli dvije ozlijeđene osobe koje su prevezene u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, a da je jedna osoba zadržana na mjestu događaja, no nije poznato je li riječ o svjedoku ili sudioniku pucnjave.

Nakon svega Corelli je za Avaz izjavio kako se jednostavno našao na krivom mjestu u krivo vrijeme i da nikako nije povezan s događajem. 

"Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio, došlo je do spominjanja mog imena. Ja, Amar Hodžić, našao sam se u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan s nemilim događajem", izjavio je. 

Inače, Buba Corelli osuđen je prije nekoliko godina na kaznu zatvora zbog neovlaštene prodaje narkotika, točnije sud ga je proglasio krivim za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. 

Bubu i njegova kolegu Almira Bozaliju teretilo se da su u razdoblju od prosinca 2014. godine do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo. Drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima te je prodavali na ulici.

Buba se za isto djelo već našao u pritvoru, i to od lipnja 2015. do veljače 2016. godine, a u izrečenu kaznu zatvora bit će uračunato i to vrijeme. Postoji mogućnost i da umjesto odlaska u zatvor Buba plati novčanu kaznu i tako spasi vlastitu slobodu.

Buba Corelli glazbenu je karijeru započeo 2011. godine, a hitovi "Kamikaza", "Zove Vienna", "Balenciaga" i "Sporije" najslušaniji su među mlađom populacijom. U to smo se mogli uvjeriti i prije dvije godine na Rujanfestu u Zagrebu, gdje je publika s njim i Jala Bratom pjevala uglas svaku pjesmu, od riječi do riječi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +2 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Princa Harryja ismijavaju zbog detalja na fotografiji uz koju je otkriveno da s Meghan čeka još jedno dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene