Postaje žena

Jenner napokon progovorio: 'Cijeli život sam se spremao na ovo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U razgovoru s Diane Sawyer, bivši olimpijac Bruce Jenner napokon je progovorio o promjeni spola o kojoj se već dugo nagađa.

Bruce Jenner, bivši olimpijac, napokon je progovorio o glasinama vezanim u njegovu promjenu spola u ekskluzivnom razgovoru s Diane Sawyer.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Ne izgleda baš najbolje Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu

Obrušio se na kćeri: 'Molim vas, začepite!'

Iako Bruce još mora potvrditi istinitost ovih tvrdnji, nagađa se kako je upravo to tema razgovora.

Dvosatni razgovor s Jennerom biti će prikazan 24. travnja. Do sada je u javnost pušteno nekoliko tizera koji su još više podgrijali nagađanja o temi.

OTKRIVENO Tragedija iz mladih dana obilježila život reality zvijezde

Bruce se gotovo skrivao od javnosti sve od kako je bio umješan u prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba izgubila žiot. Nekoliko puta su članovi njegove obitelji iznosili neke stvari o njegovom životu u javnost no on im je poručio da prestanu s tim.

Jenner je 1976. osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Montrealu, ipak cijelog života osjećao je kako je zarobljen u pogrešnom tijelu. Prema medijskim navodima, Bruce je svojoj bivšoj supruzi i članovima obitelji rekao kako postaje žena, a oni su navodno bili puni razumijevanja. 

Očekuje se kako će upravo u ovom razgovoru Bruce objavti kako i službeno postaje žena, kao i pojedinosti o reality showu koji će pratiti njegovu transformaciju.

'RadarOnline' nedavno je objavio kako je Jenner već bio na povećavanju grudi, ali njegova PR služba nije željela komentirati te navode.

Ostaje da pričekamo razgovor i saznamo što se uistinu događa u njegovom životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene