Poznati prijatelji

Ma otkud se oni znaju?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski pjevač Ed Sheeran dobar je prijatelj s poznatim 'Prijateljicama' Jennifer Aniston i Courteney Cox.

Ed Sheeran dobar je prijatelj s Courteney Cox. No, čini se kako je ovaj britanski pjevač i kompozitor također dobar prijatelj s Jennifer Aniston, budući da je Dan zahvalnosti proveo s lijepom glumicom i prijateljima, doznaje Us Weekly.

Pogledaj i ovo Ekipa serije Prijatelji Imaju svoj razlog Svi se pitaju kada će se legendarna petorka oglasiti o smrti bliskog prijatelja, poznato je i zašto šute cijelo vrijeme!

'Prijatelji' Jennifer Aniston, Courtney Cox i Matthey Perry napokon na okupu!

Tu informaciju potvrdila je i Aleen Keshishian, menadžerica slavne glumice, koja je objavila fotografiju njih troje. 'Sretan Dan zahvalnosti #jenniferaniston @aleenkeshishian #edsheeran', napisala je menadžerica ispod fotke s nasmijanom Jennifer.

Ne zna se kako su pjevač i glumica postali prijatelji, ali ranije ovoga mjeseca Sheeran je objavio fotku na Instagramu, na kojoj je u društvu Jenniferine stare prijateljice Courteney Cox, te pozvao sve da glasaju za nju kako bi osvojila nagradu People's Choicea. 'Moja prijateljica Courteney nominirana je za nagradu People's Choicea za najbolju televizijsku glumicu! Nikada do sada nije pobijedila, a dopušta mi da živim u njezinoj kući na plaži, pa kako bi bilo da svi glasamo za nju da osvoji tu nagradu', napisao je ispod fotke.

Pjevač je također dobar prijatelj i sa Taylor Swift. Par je napisao duet za pjesmu 'Everything Has Changed' te su imali i zajedničku turneju. Međutim, Sheeran je uvijek opovrgavao govorkanja da su u romantičnoj vezi.

'Taylor je stvarno cool osoba, ali naš odnos nije takav. Možemo zajedno pisati pjesme o njezinom dosadašnjem ljubavnom životu, ali to je sve. Puno ljudi ne misli tako zato jer je ona zapanjujuća', rekao je za Access Hollywood.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene