PRVI INTERVJU

Prekinuo javnu šutnju: Progovorio o razvodu od Angeline i porocima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt po prvi put u intervjuu za magazin GQ otvoreno progovorio o razvod od Angeline.

Nakon što je u rujnu prošle godine u medijima odjeknula vijest o razvodu najpoznatijeg holivudskog para, Brad Pitt nastojao je izbjegavati medije. Tek se nedavno ''usudio'' pojaviti pod svjetlima reflektora, a sada je pak dao i prvi intervju magazinu GQ nakon razvoda. Iako je povod intervju bio vezan uz promociju njegovog novog filma, 53-godišnji glumac otkrio je i brojne zanimljive detalje vezane o njegovom životu nakon razvoda.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Zablistao je tako Bard Pitt na naslovnici časopisa, a na njima se jasno vidi koliko je Brad smršavio. ''Na novoj naslovnici slavimo nacionalne parkove Amerike i imamo zanimljiv razgovor s glumcem Bradom Pittom. U svom prvom intervju nakon razvoda od Angeline Jolie otvoreno govori o ljubavi, očinstvu i o tome kako krenuti naprijed kad se sve raspadne'', objavili su u uredništvu magazina. ''Za djecu je to uistinu strašno, da im se odjednom obitelj rascijepi na dva dijela'' rekao je Pitt.

Glumac je priznao da je jedno vrijeme puno pio, što je navodno pridonijelo razvodu od Angeline. ''Iskreno, ne sjećam se dana od kada sam izašao s fakulteta da nisam nešto popio ili zapalio joint. Ili barem zapalio cigaretu'', kazao je Brad koji je trijezan već nekoliko mjeseci. ''Sretan sam što sam gotov s tim'', kazao je Brad koji je nedavno započeo i s terapijom. Brad je kazao je da je bio shrvan tugom zbog prekida s Angelinom i da je boravio kod prijatelja, jer nije mogao podnijeti samoću. "Ako nekoga voliš, pusti ga", zaključio je Brad koji s Angelinom pokušava dogovoriti raspored oko njegovih susreti s djecom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene