Kako se to dogodilo?

Prvo se pojavio u suknji, a sad su svi primijetili jedan detalj koji je nemoguće vidjeti na prvu, ali nije ga dobro sakrio

Brad Pitt Brad Pitt Afp 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 3 Brad Pitt - 2 +13 Brad Pitt - 1 Galerija

Brad Pitt na premijeri filma ''Bullet Train'' stigao je s otkrhnutim zubom, svi se pitaju što se glumcu dogodilo u kratkome roku od prošle premijere.

Jedan od najzgodnijih glumaca Hollywooda Brad Pitt trenutno putuje svijetom predstavljajući svoj novi film ''Bullet Train''.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Prije nekoliko dana u Berlinu je okupljene šokirao, ali i oduševio kad je crvenim tepihom prošetao u suknji, a sad je opet privukao pozornost zbog ovog detalja.

Naime, Brad je na premijeru u Londonu stigao s otkrhnutim prednjim zubom koji se itekako primijeti na fotografijama paparazza, a sad sve zanima što se glumcu dogodilo.

Pitt očito nije mario za nezgodnu jer je ležerno pozirao za fotografe u vrlo opuštenom izdanju.

Brad je u nedavnom intervjuu za GQ priznao da prolazi kroz zadnje poglavlje svoje karijere.

Upravo će "Bullet Train", u kojem igra glavnu ulogu - ubojicu Ladybuga, možda biti njegov posljednji veliki projekt u filmskoj karijeri.

U uzbudljivom filmu u kojem glumi pojavljuju se i Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Logan Lerman, Michael Shannon, Zazie Beetz i Bad Bunny, a premijerno bi trebao biti prikazan 5. kolovoza.

Zgodni Brad glumom se počeo baviti s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobjednika", "Bilo jednom… u Hollywoodu" i filmskom serijalu "Oceanovih jedanaest".

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ružica Bebek - 2 Željko i Ružica Bebek - 1 Željko i Ružica Bebek - 1 Željko i Ružica Bebek - 2 +20 Željko i Ružica Bebek - 3 Celebrity Unatoč 34 godine razlike, njihova ljubav jača je no ikada, a upoznavanje ovog domaćeg para bilo je kao u bajci!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sophia Trump Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle - 2 Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle - 5 Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle - 4 +25 Donald Trump Jr. - 1 Celebrity Tko je malena djevojčica koja je dostojanstveno odala počast na ispraćaju Ivane Trump?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene