Koga je sve uhvatila?

Zavladala božićna groznica: 'U moje doba to nije bilo tako'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Božićna groznica je zavladala - evo koga je od poznatih uhvatila!

Božićna groznica je stigla! Za neke ona predstavlja gužve po dućanima, previše ljudi u petak i subotu u centru grada, pretjerano blještavilo i materijalizam. Za neke druge, ona pak znači posebno ozračje koje se širi, miris kuhanog vina i cimeta, osmijehe na licima i druženje s najmilijima.

Pogledaj i ovo Katarina Rautek Sjećate se nje? Bivša pjevačica popularne domaće grupe ranije ove godine zabrinula je javnost, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!

'Imam dvoje djece pa kad idem s njima u grad ona je to ludnica. Bude žicanja u stilu: „Mama kupi mi ovo i ovo“ pa onda na kraju ne znaš što ćeš djetetu staviti pod bor. Sve nas je pomalo uhvatila božićna groznica, ali mislim da je to sve pretjerano, preuranjeno i da je svega toga previše. U moje doba to nije bilo tako', rekla je Katarina Rautek iz grupe ET.

Vrijeme je božićnih pjesama, a Hrvati imaju najljepše!

'Mene božićna groznica drži već dugo jer u zadnje vrijeme to sve nekako ranije krene, sve je okićeno, a i ove sam se godine dosta aktivirao. Osim glazbe, bavim se Selom Djeda Mraza u Samoboru pa sam svaki dan u Božićnom ambijentu pa sam već od početka prosinca u tom ambijentu', rekao je Danijel Banić, pjevač grupe Baruni.

'Ma uvijek me uhvati u ovo vrijeme, iako mislim da svi skupa radimo suprotno od onoga što bi trebalo. Čini mi se kao da je to blještavilo postalo samo navika. Naša djeca se vesele jako puno tim stvarima, pa povuku i nas starije u cijelo to veselje', rekao je pjevač grupe Opća Opasnost Pero Galić.

Kalendarski je Božić sve bliže, a svi ljubitelji ovog blagdana već su zasigurno 'uhvatili' božićni duh.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene