Lova do krova

Bogatašice Tamara i Petra će utržiti milijune od prodaje kuća

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Unatoč padu cijena na svjetskim tržištima nekretnina očekuje se da će Tamara i Petra Ecclestone, kćeri čelnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, utržiti milijune od prodaje svojih londonskih domova.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Doživio šok Pretukli i opljačkali Tamarinog supruga!

Tamara Ecclestone (28) na prodaju je stavila kuću u Chelsei za 19.750,000 funti (184 milijuna kn) i to samo pet godina nakon što ju je kupila za 10.750,000 funti (100 milijuna kn). Kuća ima sedam soba, šest kupaonica, bazen, kućno kino i teretanu.

>> Mama koja može konkurirati kćerima!

Bogatašica već posjeduje kuću od 45 milijuna funti (418,5 milijuna kn) u Kensingtonu Palace Gardensu koja se sastoji od 55 soba u kojima se nalazi gomila ormara za njezinu skupocjenu kolekciju torba vrijednu 500,000 funti (4.65 milijuna kn).

Njezina trudna sestra Petra (24) za 32 milijuna funti (298 milijuna kn) prodaje kuću u Chelsei koju je 2009. godine kupila za 20 milijuna funti (186 milijuna kn). Luksuzna kuća ima šest soba i šest kupaonica. U njoj je živjela sa suprugom Jamesom Stuntom prije preseljenja u Ameriku. Imanje je u brošuri agenata za nekretnine opisano 'zapanjujućim'. Ima kino sobu, teretanu i luksuznu krovnu terasu savršenu za zabavu u ljetnim mjesecima, stan za osoblje te dvostruku garažu. Godinu dana kasnije Petra je za 53 milijuna funti (494 milijuna kn) kupila vilu u Los Angelesu koja ima čak 123 sobe.

Tamara je nedavno 'zapikirala' losanđelesku vilu vrijednu 733,2 milijuna kuna. Napravljena je po uzoru na francuski dvorac Versailles u kojem je živio Luj XIV.
Bogatašice je zbog rastrošnosti javno kritizirao njihov bogati otac Bernie.

'Veoma sam zahvalna ocu što mi je pružio lijep život, no neću provesti ostatak svog života ispričavajući se zbog toga', izjavila je Tamara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene