Zablistala na crvenom tepihu

Svi su komentirali samo jedno... Je li ona najseksi trudnica ikada?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na crvenom tepihu sve su oči bile uprte u nju!

Lijepoj Blake Lively odlično stoji trudnoća. Njezin deset godina stariji supruga glumac Ryan Reynolds i ona čekaju svoje prvo dijete, a mnogi su komentirali da od kada je stigla vijest o bebi ova ljepotica jednostavno blista.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Slove za jedan od najljepših parova - Kakva će im tek biti beba?

Sve su oči bile uprte u 27-godišnju glumicu na L'Oreal Paris' Ninth Annual Women Of Worth Celebration u New Yorku. Blake se na crvenom tepihu pojavila u crnoj uskoj haljini golih leđa koja je savršeno padala preko njezinog trudničkog trbuščića.
Brojne komplimente dobila je i na svoju dugu plavu kosu koja je zavodljivo padala preko njezinih ramena.

Ovo će biti prvo dijete slavnog glumačkog para Blake Lively i Ryana Reynoldsa, koji su se upoznali 2010. na setu filma 'The Green Lantern', a prijatelje, obitelj i obožavatelje iznenadili su vjenčanjem u rujnu 2011.

'Oduvijek sam željela imati veliku obitelj. Voljela bih imati 30 djece, kad bih mogla', rekla je glumica u intervjuu prije godinu dana. Čini se da njezin suprug ne bi imao ništa protiv.

'Dobar sam s pelenama i proljevom i tim stvarima jer imam puno nećaka i nećakinja pa sam sve već to prošao', rekao je Ryan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene