Ljepotica!

Tepaju joj da je najljepša plavuša, a za ovako kratku opravicu i izlazak bez zgodnog muža dugo se nije odvažila!

Blake Lively Blake Lively Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively Blake Lively +0 Blake Lively Galerija

Blake Lively bila je jedna od glavnih zvijezda proslave rođendana Gigi Hadid u New Yorku.

Slavna manekenka Gigi Hadid proslavila je svoj 27. rođendan, a među brojnim uzvanicima na raskošnoj zabavi u New Yorku pažnju pažnju je privlačila glumica Blake Lively.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

34-godišnja Blake oduševila je prisutne u pripijenoj kratkoj haljini koja je istaknula njezinu besprijekornu liniju i duge noge, a ovog puta se pojavila sama, bez pratnje svog zgodnog supruga, glumca Ryana Reynoldsa.

Blake je nedavno bila i zvijezda premijere njegova novog filma "The Adam Project" gdje se pojavila u jednom od svojih najseksepilnijih izdanja u kojima smo je dosad imali priliku vidjeti.

Naime, glumica kojoj mnogi tepaju da je najljepša u Hollywoodu, izbacila je tom prilikom dekolte u lepršavoj haljini s prorezom koja joj je u jednom trenutku stvorila probleme kada ju je namještala, pa je slučajno pokazala i donje rublje koje je ispod nje nosila. No sudeći prema fotografijama, to ju nije previše zabrinulo i nije skidala osmijeh s prelijepog lica dok je pozirala.

Blake je suprugu Ryanu najveća podrška i prati ga na najvažnijim javnim događanjima, a par je u braku od 2012. godine. Upoznali su se i sprijateljili na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 1 +4 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela zbog haljine s izrezima preskočila donje rublje, s prozirnih dijelova nije lako skinuti pogled!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Popović - 3 Milan Popović - 4 Milan Popović - 2 Milan Popović - 1 +8 Milan Popović - 5 Celebrity Severinin bivši zaručnik poslije dugo vremena se pojavio u javnosti, evo gdje su ga kamere ulovile u slavljeničkom raspoloženju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene