MALA ZLICA

Taktika zavaravanja slavne ljepotice - primjećujete li sličnost?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko kaže da se zvijezde ne znaju našaliti na svoj račun. Blake Lively je prava zlica.

Ona je lijepa,mlada, talentirana glumica koja ima savršeni modni ukus na kojem joj mogu pozavidjeti brojne žene. Uz to, Blake je dokazala da je i duhovita. Naime, ova hollywoodska ljepotica našalila se na svoj račun. Na Instagramu je 'počastila' sve svoje obožavatelje fotkom sebe na kojoj pozira pored slike Ursule, zle morske vještice iz Disneyevog crtića Mala sirena. Obukla je crnu haljinu na kojoj su joj razotkrivena ramena i napravila je 'blesavu' facu dok u jednoj ruci drži mobitel sa morskom zlicom na ekranu, a u drugoj lak za nokte.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Mlada hrvatska nada Od svećenika Bože do seksi Arapina: Razgovarali smo s glumcem koji je posudio svoj glas kultnom "Aladinu"

  

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

 

 'Svi misle da me inspirirala princeza. Kad bi samo znali..', napisala je na svom Instagram profilu Blake. Pri tome je, naravno, mislila na komentare o njezinom modnom stilu na Cannes Film Festivalu. Točnije, na plavu haljinu u kojoj neodoljivo podsjeća na na haljinu jedne od popularnih Disney princeza.

 

 

Ženstvena Blake Lively pokazala je i ostale svoje predivne gala haljine na crvenom tepihu u kojima izgleda poput princeze. Svoju prelijepu figuru tako je istaknula u bijeloj bajkovitoj haljini u kojoj izgleda poput prave Pepeljuge, ali i u haljini zlatne boje u kojoj je istaknula sve svoje obline i ostavila sve bez daha.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene