Iznenađenje večeri

Bivši nogometni trener Nenad Gračan u kući ima čak dvije kraljice, a s jednom je prošetao i pistom

Nenad i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Nenad i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Foto: PR/Josip ?ekada 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Nenad i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Nenad i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Nenad i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Nenad i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Ivana Delač, Danijela i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Danijela Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Danijela i Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) +1 Danijela Gračan i Ema Gračan (Foto: Josipš Čekada) Galerija

Danijela i Nenad Gračan imaju tri kćeri – Lauru, Emu i Almu, a Ema je krenula majčinim stopama.

Riječanka Danijela Gračan 1990. godine postala je Kraljica Hrvatske, a zatim i Kraljica svijeta.

Pogledaj i ovo Ema Gračan Publika je uživala Na Zagrebačkom Velesajmu ovog vikenda okupile su se brojne domaće ljepotice, modnom pistom prošetale Daniela i Ema Gračan

Iako se bliži okruglom 50. rođendanu, bivša misica i dandanas izgleda beprijekorno, što je dokazala i prošlog vikenda na jednom gala eventu u Opatiji. Tamo joj se pridružila i srednja kći Ema Gračan, koja je također krenula njezinim stopama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

Danijela je ljubavnu sreću pronašla uz 7 godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana, iako je neko vrijeme hodala i s umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

U Gorana se zaljubila nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme živjeli. Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je sreću pronašao u zagrljaju uspješne manekenke i modela Tatjane Dragović.

Kao krune ljubavi s Nenadom stigle su čak tri kćeri – Laura, Ema i Alma.

Ema je u prosincu 2018. godine također postala Kraljica Hrvatske, a već je dobro poznata na domaćim modnim pistama. Također, upravo je Ema zaštitno lice najnovije modne kampanje dizajnera Ivice Skoke, koji je u sklopu opatijskog eventa održao modnu reviju koju su nosile i Danijela i Ema.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

No iznenađenje večerio bio je tata Nenad, koji je također prošetao pistom s lijepom kćeri pucajući od ponosa. Kako neće, kad u kući ima čak dvije kraljice, i to doslovno.

Fotografije s eventa pogledajte u našoj galeriji. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Instagram) Romee Strijd (Foto: Instagram) +8 Romee Strijd (Foto: Instagram) Celebrity Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene