Tatin nasljednik

Bivši košarkaš Nikola Garma viđen je u rijetkom izlasku sa sinom kojem predviđaju blistavu budućnost, ove jeseni dobio je veliku priliku!

Nikola i Toni Garma - 6 Nikola i Toni Garma - 6 Marko Lukunic/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola i Toni Garma - 7 Nikola i Toni Garma - 5 Nikola i Toni Garma - 4 Nikola i Toni Garma - 3 Nikola i Toni Garma - 2 Nikola i Toni Garma - 1 Nikola Garma - 8 Nikola Garma - 7 Nikola Garma - 6 Nikola Garma - 4 +4 Nikola Garma - 3 Galerija

Bivši hrvatski košarkaš Nikola Garma viđen je u javnosti nakon dugo vremena, društvo mu je pravio njegov sin Toni.

Topla subota pred kraj godine u Zagrebu je mnoge izmamila u izlazak, a već tradicionalno Cvjetnim trgom prošle su brojne poznate osobe s naše javne scene.

No, osim onih standardnih celebrityja koji se često vide, na špici je sada nakon dugo vremena viđen i bivši hrvatski košarkaš Nikola Garma.

Nikola je u opuštenom izdanju prošetao Cvjetnim trgom, a društvo mu je pravio njegov sin Toni koji je, baš poput tate, uspješni košarkaš.

Na fotografe se nisu obazirali iako ih je maloljetni Toni uočio, a pridružili su se i prijateljima u jednom kafiću.

Podsjetimo, Nikola je bivši igrač i trener KK Zagreb. U ovaj klub i grad došao je kao dijete iz Splita, a tu je stvorio i obitelj.

Njegov sin Toni, 183 centimetra visok 13-godišnjak, ovog je rujna postao član Real Madrida, a za Index su ovog ljeta rekli kako su njih dvojica zbog toga preselili u Španjolsku, a Nikolina supruga i kći ostale su u Zagrebu.

Toni je zbog svog talenta dobio čak i kompliment da je bolji nego što je slavni Luka Dončić u toj dobi bio, prenosi Index. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava nakon finala MasterChefa - 11 Proslava nakon finala MasterChefa - 10 Proslava nakon finala MasterChefa - 13 Proslava nakon finala MasterChefa - 5 +26 Proslava nakon finala MasterChefa - 8 Celebrity Evo kako su se zabavljali kandidati MasterChefa nakon finala, pobjednik je čak zaplesao i linđo, a dočekala ih je i torta!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus u preuskoj majici prešla je sve svoje granice, komentari ispod njezine objave sve su rekli: ''Ovo je čisto vađenje masti nama koji ovo nemamo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene