kao da ne stari

Našu bivšu misicu rijetko viđamo, a svaki put nas podsjeti zašto još od 90-ih slovi kao jedna od najljepših Hrvatica!

Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Bojan Zibar/Zvonimir Ferina 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Branka Krstulović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Branka Bebić Krstulović okrunila se titulom Miss Hrvatske 1994. godine, a i danas mami uzdahe gdje god se pojavi, pa nije mogla proći neopaženo na premijeri filma "Južni vjetar 2: Ubrzanje" u Zagrebu.

Naša bivša misica, a danas uspješna poduzetnica Branka Bebić Krstulović (46) i dalje opravdano slovi za jednu od najljepših Hrvatica, što je potvrdila na premijeri srpskog hit-filma "Južni vjetar 2: Ubrzanje" u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Branka Krstulović Godine joj ništa ne mogu Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

Njezin rijedak izlazak nije mogao proći neopaženo, a pojavila se u društvu domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, s kojom je pozirala fotografima. 

Obje dame su se skockale za premijeru, a Branka je plijenila panju i svojim mladolikim licem, na kojem godine nisu ostavile nimalo traga.

Podsjetimo, zgodna Metkovčanka okrunjena je kao Miss Hrvatske davne 1994. godine, kada je osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač, Lejla Filipović.

Tada je Branka privlačila pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovim, koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem, kojeg je upoznala na Hvaru, a par, koji će u lipnju proslaviti 16. godina braka, zajedno ima i dvoje djece.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Mia Negovetić jedva dočekala podijeliti novosti, čestitke ne prestaju pristizati: "Bilo je jako teško šutjeti"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene