Sanjao je o ovome

Francuski predstavnik stigao u haljini! Pogledajte ovo odvažno izdanje na otvorenju Eurosonga

Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Profimedia) Bilal Hassani (Foto: Profimedia) Eurosong Izrael (FOTO: Youtube) Eurosong Izrael (FOTO: Getty) Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Instagram) +0 Bilal Hassani (Foto: Instagram) Galerija

Ovogodišnji predstavnik Francuske na Eurosongu Bilal Hassani na otvorenje Eurosonga došao je u ekscentričnom izdanju – haljini za princeze!

19-godišnja zvijezda YouTubea Bilal Hassani ovogodišnji je predstavnik Francuske na Eurosongu, koji se odvija u Izraelu. 

Pogledaj i ovo showbuzz redaju se negativni komantari Na zanimljiv način se upisala u povijest Eurosonga i zasluženo završila u finalu, no naziv njezine pjesme razbjesnio je javnost

Povodom otvorenja Eurosonga 2019. Bilal se na crvenom tepihu pojavio u nesvakidašnjem izdanju – raskošnoj bijeloj haljini koja svojim volumenom i krojem neodoljivo podsjeća na vjenčanicu ili haljinu neke princeze. Zbog neobičnog stajlinga sve su oči bile uprte u njega pa je svakako uspio privući pozornost na sebe prije prve polufinalne večeri. 

Na svom je Instagramu napisao i kako je kao dijete obožavao raditi takve haljine za princeze od toaletnog papira pa mu se sada ostvarila životna želja da obuče jednu takvu bajkovitu kreaciju. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can you believe i’m doing @eurovision AHHHHHHHHHH! Always remember to be yourself , love yourself , and never let others dictate your decisions , your choices, your dreams.. 💃🏻❤️ I need you more than ever for this experience, you are already making my dream come true🤧 #WeAreKingsandQueens

Objavu dijeli Bilal Hassani (@iambilalhassani)


"Ovaj će trenutak zauvijek ostati u mom sjećanju. Još kao dijete gledao sam se u ogledalu i zamišljao na crvenom tepihu ispod reflektora. Kako sam odrastao, mnogi mi je ljudi reklo da se to neće dogoditi jer sam bio prečudan, prerazličit i da to nisam zaslužio zbog toga tko sam. Jučer sam hodao narančastim tepihom u prekrasnoj odjevnoj kombinaciji", napisao je uz objavljenu fotografiju Bilal.

Ova zvijezda YouTubea nakon izvedbe na generalnoj probi na kladionicama se počela uspinjati na ljestvicama ovogodišnjeg natjecanja za najbolju pjesmu Europe. Trenutačno na kladionicama ukupno zauzima treće mjesto, ali očekuje se da će se zbog sve većeg interesa javnosti prometnuti u apsolutnog favorita. 

Bilal je inače sin marokanskih imigranata, a rođen je u Parizu. Svoju slavu stekao je pomoću YouTubea, gdje ga prati gotovo milijun i pol ljudi, a interes javnosti okupirao je i javnim priopćenjem da je gay u jednom videu iz 2017. godine. Nakon tog priznanja Bilal je otkrio kako je bio žrtva internetskog zlostavljanja te je zbog toga svoju pjesmu "Roi", s kojom nastupa na Eurosongu, posvetio borbi protiv homofobije i rasizma u Europi. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) +1 La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć seks-simbol, danas uznemirujuća pojava: Sestra kralja popa šokirala deformiranim izgledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene