Na Berlinaleu

Glumica srpskog podrijetla svugdje prati svojeg slavnog supruga

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naša novinarka Ivana Nanut je na Berlin film festivalu gdje lovi na velike filmske zvijezde. Na crvenom tepihu razgovarala je i s ekipom filma 'Američki varalice' nominiranog za 10 Oscara.

Krema filmskog svijeta ovih se dana slijeva u Berlin gdje traje jedan od 3 najvažnija europska filmska festivala. Najveće zvijezde sinoć su bili junaci Američkih varalica.

Pogledaj i ovo Boris Becker komentirao svoj film Boris Becker na Berlinaleu dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora: ''Pogreške su me učinile pametnijim i poniznijim''

Objavljene su nominacije za nagradu Oscar - 9 velikana je u borbi - Za koga navijate?

Nanut: Sviđa mi se rečenica iz filma 'Uvijek biraj uslugu umjesto novca', što Vi mislite o tome? 'Naravno! To je nešto što mi je Wineberg govorio, i predstavlja ga u potpunosti, nikad ga nije zanimao novac, već odnosi s ljudima, igrice i usluge. Volio je ljude. Zato i ja volim glumu, jer volim ljude!', rekao je glumac Christian Bale s kojim je na crvenom tepihu bila i supruga Sibi Blažić - glumica srpskog podrijetla rođena u SAD-u, kojom se oženio prije 13 godina s kojom ima kćerkicu.

Za film nominiran u čak 10 kategorija vjeruje se da će nekoliko kipića svakako odnijeti kući. David O'Rusell - već sprema novi film, izgledno ponovno s istom glumačkom postavom. Pozornost je privukao i dokumentarac o legendarnom dizajneru Yvesu Saint Laurentu. Modne magove tumače mladi glumci.

Pogledajte kako je bilo u Berlinu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene