Što je ovo?

Svi se čude što je to stavio na lice: Slučajno pogriješio ili se jednostavno snašao u zadnji tren?

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck je u New Orleansu snimljen s dječjom maskom na licu, u takvom izdanju nije mogao pobjeći paparazzima koji ga budno prate.

Holivudski glumac Ben Affleck nikako nije mogao proći nezapaženo pri izlasku iz jednog hotela u New Orleansu u kojem je boravio sa svojom mlađahnom djevojkom Annom de Armas.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Naime, 48-godišnji Ben pojavio se s dječjom zaštitnom maskom na licu koja mu je jedva prekrila nos i usta, a pogled mu je odavao dojam iscrpljenosti i velikog umora. 32-godišnja Anna bila je s njim, a nosila je masku za odrasle. Par je zajedno ušao u automobil koji ih je čekao ispred ulaza i otputio se na set filma "Deep Water", koji zajedno snimaju, a grad je prepun paparazza koji prate novi holivudski par.

Tako su prije nekoliko dana uhvaćeni kako razmjenjuju poljupce u pauzama od snimanja, a trenuci u kojima se odvajaju stvarno su prava rijetkost. "Deep Water" njihov je prvi zajednički film, a na njegovu su se setu nedavno i upoznali.

U javnosti se uglavnom ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera i ne skrivaju koliko su opčinjeni jedno drugim, a unatoč pandemiji koronavirusa uspjeli su pobjeći i na romantična putovanja na Kubu i Kostariku.

Ana je već upoznala i Benovu djecu koju je dobio u braku s bivšom suprugom i glumicom Jennifer Garner, od koje se razveo 2015. godine nakon 10 godina braka. Čini se da njegovu novu djevojku i ona odobrava jer je u jednom od intervjua istaknula kako je sretna što je njezin bivši pronašao novu ljubav.

Bivši supružnici zajedno odgajaju djecu, a Jennifer mu je bila i velika potpora tijekom odvikavanja od alkohola, na kojem je bio već nekoliko puta. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene