Odvažno izdanje

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice ispod sakoa nosila je samo crni čipkasti grudnjak

Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 4 Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 4 Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 2 Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 3 Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 4 Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 1 Gigi Hadid (Foto: Getty Images) Gigi Hadid (Foto: Getty Images) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) +0 Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Galerija

Bella Hadid na predstavljanju Rihannine nove kolekcije pojavila se u odijelu ispod kojeg je nosila samo grudnjak.

Manekenka Bella Hadid može se pohvaliti titulom "it djevojke" prestižnog Tjedna mode u New Yorku, na kojem se ovih dana predstavljaju svi modni trendovi za nadolazeće sezone.

Pogledaj i ovo Gigi i Bella Hadid Srčano su navijale! Slavne sestre bile su glavna atrakcija tribina US Opena, jedna od njih pažnju fotografa krala je bujnim dekolteom!

Gotovo nijedna revija slavnih dizajnera i zabava ne prođe bez nje, pa tako nije htjela propustiti ni predstavljanje najnovije kolecije "Savage X Fenty" popularne pjevačice Rihanne, koja se bacila i u dizajnerske vode.

Bella je za tu priliku odabrala smaragdno zeleno odijelo, u boji svojih očiju, ispod kojeg je nosila samo crni grudnjak i ništa više. Naravno da su zbog toga svi pogledi bili uprti u nju dok je spremno pozirala fotografima.

Na istom se događanju pojavila i Bellina sestra Gigi Hadid, no u nešto čednijom izdanju koje je uključivalo traperice i crni korzet.

Svi su se složili u tome da slavne sestre izgledaju besprijekorno i da se mogu pohvaliti linijama kakve bi svatko poželio. 

Sestre Hadid danas su jedne od najplaćenijih i najtraženijih manekenki te anđelice Victoria's Secreta, a nedavno su blistale na ovogodišnjoj dodjeli MTV VMA nagrada. Bella je tada privukla nešto više pozornosti zbog golišave kreacije, no svima je bilo zanimljivo i to što su slavne sestre na crveni tepih stigle zajedno, što se događa u rijetkim prilikama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina obara s nogu u neobično seksi izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene