izbjegla najgore

Nakon nesreće oglasila se Balaševićeva kći: "Mama bi poginula da to nije napravila"

Beba Balašević (FOTO: Facebook) Beba Balašević (FOTO: Facebook) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Beba Balašević (FOTO: Facebook) Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) +0 Beba Balašević (FOTO: Facebook) Galerija

Beba Balašević oglasila se nakon nesreće koju je doživjela njezina majka Olivera Balašević.

Supruga Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, jučer je u Novom Sadu doživjela prometnu nesreću. Kako bi izbjegla automobil koji se polukružno okretao Olivera je skrenula u drugi trak i automobilom se zabila u drvo. Nakon nesreće oglasila se i Balaševićeva kći Beba.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Koliko to grubo zvučalo...'' Kći Đorđa Balaševića ususret godišnjici njegove smrti uputila posebnu molbu: ''Ispričavam se što sam direktna, ali...''

Beba Balašević (FOTO: Facebook) Beba Balašević (FOTO: Facebook)

 

"Istina je da je moja majka imala nezgodu. Skrenula je s puta kako bi spasila svoj život. Da to nije učinila poginula bi", izjavila je Beba i demantirala navode pojedinih portala koji su naveli kako je automobilom upravljao službeni vozač obitelji Balašević.

"To nije istina i zaista je van svake pameti da se pišu takve stvari. Nemamo službenog vozača. Automobilom je upravljala moja majka", rekla je Beba za Alo.rs. Materijalna šteta na automobilu je značajna, no srećom Olivera je prošla samo s lakšim ozljedama vrata i koljena.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene