strašni prizori

Schwarzenegger prošao kroz crveno i skrivio višestruki sudar, jedna osoba je završila u bolnici: "Izgledalo je kao scena iz filma"

Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) IMDB 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) +0 Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Galerija

Arnold Schwarzenegger na križanju je prošao kroz crveno svijetlo i izazvao četverostruki sudar.

Bivši kalifornijski guverner, glumac Arnold Schwarzenegger u petak poslijepodne sudjelovao je u prometnoj nesreći četiri automobila u kojoj je lakše ozlijeđena jedna žena, potvrdio je njegov glasnogovornik.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 sjećate se ''blizanaca''? Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

Sudar se dogodio u Brentwoodu, predgrađu Los Angelesa, u 16:30 minuta po lokalnom vremenu, objavio je tamošnji glasnogovornik policije.

Jedna žena zadobila je ogrebotine glave te je završila u bolnici.

Schwarzenegger, američki glumac rođen u Austriji, nedugo prije nesreće napustio je svoj dom u automobilu Yukon SUV koji je udario u Toyotu Prius.

Prema policijskom izvješću, vozač SUV-a bio je blizu raskrižja Bulevara Sunset i Avenije Allenford kada se sudario s crvenim Priusom koji se u tom trenutku okretao. SUV je prošao kroz crveno i skrenuo lijevo, nakon čega je Prius podletio pod SUV, prenosi TMZ. Na fotkama s mjesta nesreća jasno se vidi i da su u sudaru oštećana još dva vozila.

"Bilo je ludo, izgledalo je kao scena iz filma", opisao je sudar jedan očevidac.

Bivši republikanski guverner nije ozlijeđen te je ostao na mjestu nesreće, a TMZ prenosi kako je duboko zabrinut za ozlijeđenu ženu i želi osobno ići provjeriti kako je.

(Hina)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 8 Senidah (Foto: Instagram) - 5 Senidah (Foto: Instagram) - 4 +0 Senidah (Foto: Instagram) - 3 Celebrity Jedna od najvećih zvijezda u regiji odmara od šminke i ne prestaje nizati badiće od kojih je svaki manji od prethodnog

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene