sva je u poslu

Zvijezda OnlyFansa skinula je i badić da napravi sadržaj za svoje pretplatnike, evo kako je reagirao njezin otac kad je saznao čime se bavi!

Annie Knight - 15 Annie Knight - 15 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Knight - 13 Annie Knight - 14 Annie Knight - 12 Annie Knight - 10 Annie Knight - 8 Annie Knight - 9 Annie Knight - 7 Annie Knight - 6 Annie Knight - 11 Annie Knight - 5 +19 Annie Knight - 4 Galerija

Zvijezda OnlyFansa Annie Knight iskoristila je slobodno vrijeme za kupanje u moru, a usput je okinula i nekoliko golišavih fotografija.

Australska OnlyFans zvijezda Annie Knight svoje je slobodno vrijeme iskoristila za kupanje u Gold Coastu.

26-godišnja Annie osvježila se u moru, a potom je legla na pijesak te sa sebe skinula gornji dio kupaćeg kostima kako bi okinula nekoliko golišavih fotografija. Izmijenila je nekoliko poza koje su istaknule njezinu utegnutu figuru, a pozornost paparazza očito joj nije smetala.

Na svojim društvenim mrežama Annie objavljuje pristojnije fotografije te se nikad ne bi zaključilo da svoje pretplatnike na OnlyFansu redovno časti golišavim fotografijama i videozapisima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Daily Mail Australia otkrio je da je Knight išla u jednu od najboljih privatnih škola za djevojčice u zemlji, a prije nego što se preselila u Queensland i započela svoju promiskuitetnu karijeru, Annie je pohađala dvoranu Loretto Mandeville u bogatom Tooraku u Melbourneu i živjela u kući za odmor u Portseaju na poluotoku Mornington u Viktoriji.

Njezin otac, Simon Knight, tek je nedavno saznao da mu kći zarađuje od OnlyFansa, a to ga baš i nije oduševilo.

Za Daily Mail Australia rekao je da je bio šokiran kada je saznao da njegova kći prodaje seksualni sadržaj na OnlyFansu posljednje tri godine, rekavši da jednostavno vjeruje da ona ne zarađuje samo od toga već i od društvenih mreža.

''Razgovarat ću s njom o tome'', rekao je kratko.

Annie je objasnila da njenu karijeru, za razliku od oca, majka i očuh podržavaju. Kako kaže, njezin je otac 'prestar' da bi znao što je OnlyFans, ali sada prihvaća njezin izbor nakon što ju je nazvao i pitao za to.

''Zna da radim na društvenim mrežama, Instagramu i TikToku, ali morala sam mu objasniti što je OnlyFans i sada se s tim potpuno slaže'', rekla je Annie.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Priscilla Presley - 16 Priscilla Presley - 14 Priscilla Presley - 12 Priscilla Presley - 5 +24 Priscilla Presley - 6 Nekad i sad Bila je jedno od najljepših lica svijeta, no pogled na njezine posljednje fotografije pomalo izaziva jezu

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić - 2 Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 4 +9 Ivan Klasnić - 6 Nekad i sad Naš bivši Vatreni zbog zdravstvenih tegoba s godinama se veoma promijenio, oglasio se povodom posebne obljetnice: ''Sretan sam što mogu opet normalno živjeti''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene