Čestitamo!

Anita Dujić se udala u Velikoj Britaniji, na Instagramu pokazala vjenčanicu i tradicionalnu odoru svog dragog

Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: John Pavlish) +0 Anita Dujić (Foto: Instagram) Galerija

Anita Dujić i Duncan Broadfoot vjenčali su se u britanskom Glasgowu, a sretnu je vijest potvrdila na društvenim mrežama.

Bivša manekenka i dizajnerica nakita Anita Dujić izrekla je sudbonosno da svom dugogodišnjem partneru i ocu svoje kćeri Lily Škotu Duncanu Broadfootu s kojim je nedavno otputovala u Veliku Britaniju.

Pogledaj i ovo Anita Dujić javio joj se i frano ridjan Naša bivša manekenka podijelila potresne prizore s hrvatskog otočića: "Svaki put me boli srce kad dođem i vidim što je učinjeno"

36-godišnja Anita sretnu je vijest podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu gdje je i objavila fotografiju s ceremonije vjenčanja u crkvi u Glasgowu.

"29.12.2020. učinili smo to. Unatoč 2020. godini. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek pronađe put. Nakon jučerašnjih vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora", napisala je Anita uz crno-bijelu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝔸𝕟𝕚𝕥𝕒 • 𝔻𝕦𝕛𝕚𝕔 (@anita__dujic)

Za svoj najljepši dan Anita je odabrala romantičnu čipkastu haljinu dugih rukava i odgovorajuće cipele na petu, kosu je nosila raspuštenu, a Duncan je nosio tradicionalni škotski kilt. 

U komentarima je dobila stotine čestitke iznenađenih pratitelja jer vjenčanje nije nikome najavila.

"Sve najdivnije Anita", "Čestitamo od srca, predivni ste", "Svu sreću svijeta vam želim", "Neka vam je dug i sretan zajednički život", "Tako treba, čestitam", "Plovite mirnim morem ljubavi i ostanite u sretnoj luci ljubavi", "Konacno jedna divna vijest. Čestitam od srca i želim vam sve najnajbolje, svu sreću ovog svijeta", dio je čestitki koje je novopečena supruga dobila.

Anita i Duncan u sretnoj su vezi posljednje tri godine, a kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigla kćer Lily 2019. godine.

Iza Anite je brak s Ivanom Veljačom s kojim se razvela nakon što su zajedno proveli dvije godine, a prije veze s Duncanom ljubila je glumca Ivana Hercega.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 +1 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Celebrity Mario Valentić podijelio snimku i fotografije iz kuće u rodnoj mu Petrinji: "Hvala svima na pomoći"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene