Toliko te volim...

Kupila Bradu otok u obliku srca - to je mogla naći i kod nas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je ljubav Angeline Jolie i Brad Pitta snažnija nego ikada prije, pokazala je i sama glumica koja je svojem dragom kupila - otok!

Slavna glumica i humanitarka Angelina Jolie spremila je posebno iznenađenje za okrugli  rođendan svog zaručnika Brada Pitta.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Slavni glumac će 18. prosinca napuniti 50 godina, a Angelina se potrudila da mu taj rođendan bude nezaboravan – darovat će mu otok u obliku srca za kojega je izdvojila 19,7 milijuna dolara!

>> Balkanska zvijezda Zana Marjanović na pozornici uručila počasnog Oscara Angelini Jolie!

Slavna glumica se u srcoliki otok zaljubila kada je saznala da je dva velika imanja na njemu dizajnirao Bradov omiljeni arhitekt Frank Lloyd Wright. Otok se nalazi osamdesetak kilometara od New Yorka. 'Čim je saznala da je otok na prodaju, Angelina se javila svojim agentima da joj organiziraju razgledavanje. Bila je veoma impresionirana, otok je savršen za romantični bijeg ili obiteljski odmor', otkrio je izvor za magazin People.

Do proslave rođendana već se odbrojavaju dani, a Angelina je viđena i na snimanju novog filma. Možda će njegov rođendan biti i konačni datum vjenčanja o kojem se toliko priča. Inače, i mi u Hrvatskoj imamo otok ljubavi koji se zove Galešnjak i smješten je u Pašmanskom kanalu kod Zadra. On čak i više podsjeća na srce, pa je prava šteta što slavna glumica nije zapikirala upravo taj otočić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene