zabavila se!

Osvanule fotke lijepe Leonarde u večernjem izlasku, pogledajte kako se provodi nakon razvoda od Bobana

Leonarda Boban (Foto: Instagram) Leonarda Boban (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Galerija

Nove fotografije Leonarde Lončar osvanule su na Instagramu Anamarije Asanović koja se pohvalila svojom modnom kreacijom na njoj.

Bivša supruga Zvonimira Bobana, lijepa Leonarda Lončar, nama otvorene profile na društvenim mrežama pa je nemamo tako često priliku vidjeti, no sada je njezine nove fotografije podijelila dizajnerica Anamarija Asanović.

Pogledaj i ovo Leonarda i Zvonimr Boban Neočekivani obrat! Pomirili su se Leonarda i Zvonimir Boban: "Istina je, opet smo zajedno, jako smo sretni!"

"Jedna jedina... jedinstvena", napisala je Anamarija uz vesele fotke vesele Leonarde iz večernjeg izlaska kojima se pohvalila i kako nosi kreaciju s njezinim potpisom.

Leonarda je pozirala u restoranu nasmijana od uha do uha s rođendanskom krunom na glavi, pa je moguće da su fotke s proslave njezina 52. rođendana koji je bio 2. studenog.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

"Uvijek posebna, lijepa i dobra", "Totalno drugačija od drugih", "Predivna", "Najposebnija osoba", samo je dio brojnih komplimenata koje su Anamarijini pratitelji udijelili Leonardi.

Podsjetimo, da je njezinu braku s Bobanom došao kraj nakon 28 godina doznalo se u svibnju ove godine kada je umirovljeni nogometaš otkrio da više ne žive zajedno.

Tada je rekao i da će nastaviti skupa brinuti o svojih petoro djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Boban je nakon razvoda već pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene