''Potrudila si se!''

Evo kako je Ana izgubila okladu od Marija i zadala si posla: ''Odlično si me izmasirala moram ti priznati!''

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Ožbolt, Ana Zaninović Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 4 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 5 Lucija i Ana Zaninović Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +31 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Galerija

Ana Zaninović i Mario Ožbolt u šestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su valcer uz pjesmu ''Ljubav sve pozlati''.

Plesni stil koji su ove nedjelje gledatelji odabrali za Marija Ožbolta i Anu Zaninović bio je valcer. Ana je priželjkivala sambu, Mario valcer, pa su se ranije u masažu kladili što će gledatelji odabrati, a okladu je dobio Mario.

Pogledaj i ovo Ana Zaninović, Mario Ožbolt Sasvim iskreno Ana Zaninović otkrila što misli o Marku Cibociju: ''Kako koju emisiju, nisam ja rekla da...''

''Izgubila sam okladu, plaćam ti masera'', rekla je Ana tijekom priprema, a u prilogu je vidljivo da je svoje obećanje i izvršila. 

''Odlično si me izmasirala moram ti priznati, jako si se potrudila'', rekao joj je na kraju Mario. 

A evo kako je žiri komentirao njihovu izvedbu. 

''Zna se i vidi se da ste jako dobar tim vas dvoje, Mario te jako dobro vodio i usmjeravao. Jako si lijepo sve pokrete s rukama odrađivala, bilo je razigrano, lepršavo i prelijepo'', primijetila je Franka. 

''Ja bih htio pohvaliti ramena, baš se vidjela ta prozračnost'', dodao je Igor. 

Larisa ih je komentirala na francuskom. 

''Ovo je bio najljepši valcer koji sam vidjela i voljela bih vas vidjeti još jednom, ni ja to ne bih mogla tako izvesti'', komentirala je Larisa. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Helena - 1 Mario i Helena - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 6 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 5 +25 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 Zanimljivosti Evo kako je naš slavni chef spustio Cibociju, pokazao je da je itekako spreman na njegove provokacije!

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 +40 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Celebrity Evo kako su tekle pripreme Maje i Marka za novi ples: ''Ja bi tebi pjevao, ja bi tebe zaveo tom pjesmom''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene