Sjajna glumica!

Ana Vilenica: "Prvi honorar mi je iznosio pet tisuća maraka, narodnjake mrzim, a prvi spoj sam imala u parku"

Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Ana Vilenica (Screenshot: Video) Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur) Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ana Vilenica (FOTO: Goran Stanzl/Pixsell) Ana Vilenica (FOTO: Matija Habljaš/Pixsell) +0 Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Galerija

Ana Vilenica odnijela je pobjedu u četvrtoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Evo što nam je otkrila o transformacijama, ali i sebi!

Ana Vilenica odnijela je pobjedu u četvrtoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Guns'N'Roses, TLZP "Da mi je netko ikada rekao…" Evo zbog koga se Mario Roth naježio od glave do pete, priznao je da ovo nije očekivao od jedne djevojke!

U transformacijama itekako uživa, a to nam je potvrdila i u razgovor za Showbuzz.

"Kad staviš tu masku, ti jesi taj čovjek jer je to toliko nevjerojatno. Ja uživam najviše u trenutku kad me otkriju. Stavljaju ti neke silikone, izgledaš si kao punoglavac, lagano šutim, nemam povjerenja, i tako oni to lagano truckaju, pričamo mi, stavljaju se te dlakice, ta perika, i onda kad se okreneš - meni je to super", priča Vilenica o procesu transformacije.

Pobjedu joj je donijela transformacija u Kurta Cobaina, a kaže da je Nirvanu itekako slušala. "Točno se sjećam dana kad sam vidjela taj spot. Išla sam treći razred srednje škole, MTV je tad friško ušao u Hrvatsku i sjećam se kad sam pogledala da sam stala, meni je to bilo super. Nisam neki slušač muzike u smislu da sam slušala sve njihove albume, ali neke pjesme sam jako voljela i bio je to dio mog odrastanja u Rijeci".

Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Foto: PR

Prisjetila se i faze kada je smršavjela čak devet kilograma. "Meni su se dvije stvari dogodile kad sam počela živjeti sama. Kad sam otišla iz Rijeke, bila sam mršavica, i sad sam opet, trebam se malo udebljati. Prva stvar koja mi se dogodila je psihološka glad - kad sam išla u Sarajevo, mislila sam da ću stalno biti gladna. Pitala sam se hoću li preživjeti. U Engleskoj sam se jedno vrijeme udebljala, nije mi bilo jasno od čega. Jela sam te neke njihove salate, ništa, ja sam se od tog debljala. Ne znam što stavljaju u hranu. Ti tamo moraš platiti "organic". Tamo sam to prvi put čula. Kako smo dozvolili da nam netko proda "pod bubrege".

Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Foto: PR

Ana nam je odgovorila i na par brzopoteznih pitanja pa nam je otkrila da više voli Rijeku od Zagreba, Tutića od Huljića i Renea od Igora. Prvi honorar iznosio joj je pet tisuća maraka za dokudramu.

"Kad sam utučena, jedem čokoladu", rekla je Vilenica. Otkrila je i da je prvi spoj imala u parkiću, a prvi poljubac pamti kao nešto Wow. Neostvarena želja joj je snimiti film u vlastitoj produkciji. Nema omiljeni narodnjak jer ih zaista, kaže, mrzi! A životni moto joj je: "Vjeruj u sebe".

Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur) Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur)

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene