Tinejdžerski dani

Ana priznala: 'Ja sam bila i ostala najgora'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Splitska glumica zadnjih je dana vrlo zaposlena.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ana Gruica (Foto: Instagram) Treninzi se isplatili Izazovno izdanje poznate Splićanke dokazalo zašto ju zovu "The Body", a jedan je detalj ukrao svu pažnju

Ana Gruica nedavno je završila snimanje filma 'Glazbena kutija' u kojem joj supruga glumi Robert Kurbaša koji će se i sam uskoro naći pred oltarom.

Ana je za prilog Ekran Večernjeg lista otkrila kako se rado o vrlo zahtjevnoj ulozi. 'Igram ženu koju suprug ostavlja pa se mora boriti za egzistenciju svoje djece, radi dva posla i u svemu tome ne primjećuje da gubi kontrolu nad 16-godišnjom kćeri koja zapada u probleme', rekla je.

Što se nje same tiče, Ana kaže i sama kako je bila prilično vrckava kao tinejdžerka: 'Moji su roditelji bili jako strogi i sa mnom su najteže izlazili na kraj. Samo ću reći da su druge dvije sestre ispale odlično. Ja sam bila i ostala najgora.'

>> Na pitanje bi li se skinula na filmu odgovorila: 'Naravno da bih'

>> Tri zavodljive dame - tri prekrasne kreacije!

Što se tiče situacije na privatnom planu, Gruica kaže kako je sretna u ljubavi. A uz Valentinovo, vrijeme je i maškara koje baš i ne voli.

'Ne radujem se maškarama, to me uvijek užasavalo. Kolege glumci su mi ipak objasnili da ne bi trebala pokazivati netrepeljivost jer se i sami maškaramo svaki dan radi posla', kaže Ana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene