uživa u tropskom raju

Splitska ljepotica izazovnom fotkom bacila sve u trans, oglasio se njezin suprug i osvojio simpatije mnogih

Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 2 +0 Ana Gruica Uglešić - 4 Galerija

Ana Gruica Uglešić pozirala je na plaži naslonjena na palmu i pokazala savršenu figuru koju je isklesala napornim vježbanjem.

Ana Gruica (38) pohvalila se seksi fotografijom na Instagramu da uživa u odmoru na Maldivima. 

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić - 2 baš joj dobro stoji! Splitska glumica sa suprugom je otputovala iz Hrvatske, a svu je pažnju ukrala njezina promjena imidža!

Splitska glumica je pozirala na plaži naslonjena na palmu u jednodijelnom badiću i pokazala svoje isklesano tijelo, a u prvom planu su bile njezine duge noge. 

"Žena najzgodnija, najljepša", napisao je Ani njezin muž Boran Uglešić i stavio emotikone srca. 

"Woow", "Super boja i model. Divota", "Ana, Vi ste zakon", "Ljetna bomba", "Ekstra", "Ti si top", komentirali su glumičini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Inače, Gruica često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure koja je rezultat njezinog napornog vježbanja. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. je u braku s Boranom Uglešićem. S bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana (4).

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Celebrity Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene