Oduševio sve!

Ćurić oduševio, komentari urnebes: "Čestitam, druže, možda pjevaš kao Josipa, ali imaš noge kao Brena"

Amel Ćurić (FOTO: Anamaria Batur) Amel Ćurić (FOTO: Anamaria Batur) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Amel Ćurić (FOTO: Anamaria Batur) Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Amel Ćurić oduševio je i žiri i publiku te odnio pobjedu u drugoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Utjelovio je sjajnu Josipu Lisac i podijelio svoje dojmove s nama.

Izvrsne izvedbe nizale su se jedna za drugom, odabrati najboljeg nije bilo lako, no pobjeda je pripala Amelu Ćuriću i njegovoj Josipi Lisac. Amel nije krio svoje oduševljenje titulom najboljeg! "Publika je i više nego oduševljena pobjedom, inboks je opet pretrpan, čestitke pljušte sa svih strana. Ja bih napomenuo to da su svi zaista bili odlični i da je bilo zaista teško odlučiti se za najboljeg večeras, barem kad je mojih 5 bodova bilo u pitanju. Ja se zahvaljujem svojim dragim kolegama na svim bodovima koje su mi dali jer bez njih ne bih pobjedio u ovoj epizodi", rekao nam je Amel.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

"Josipu Lisac nije nimalo bilo lako imitirati jer upravo onoliko koliko je zahvalno dobiti takvu ulogu, toliko je i rizično jer se može otići u karikaturu.  S obzirom na to da je ovo bio moj prvi nastup u tijelu žene, moram priznati da, iako nisam tremaroš, ovog sam puta imao tremu. Bojao sam se kako ću sići u štiklama niz stepenice. Uspio sam u tome i u imitaciji, prezadovoljan sam svojim nastupom i, evo, baš sam sretan da sam izašao kao pobjednik upravo u ovoj epizodi gdje su svi bili vrhunski", dodaje Ćurić.

Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Amel Ćurić (Foto: PR) Foto: PR

Svojim nastupom oduševio je svoje najbliže - i roditelje i suprugu. "Roditelji su me odmah nazvali na telefon da mi kažu kako su se sve vrijeme držali za trbuh od smijeha zbog mog izgleda, ali da su uživali u vokalnoj izvedbi. Supruga je tu uvijek uz mene i kratko je prokomentirala: 'Iznenadio si me koliko si se dobro snašao i uživio u ulogu žene, toliko da ću od sada morati kriti svoje štikle'", kroz smijeh zaključuje omiljeni glazbenik. Reagirali su i prijatelji, pa mu je jedan kratko poručio: "Čestitam, druže, možda pjevaš kao Josipa, ali imaš noge kao Brena."

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Amel Ćurić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene