Odlično se uklopio

Amar Bukvić pridružuje se glumačkoj ekipi omiljene serije: "Dolazak mog lika sve će iznenaditi"

Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Amar Bukvić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Amar Bukvić u seriji "Na granici" pojaviti će se u ulozi Domagoja Štiglića koji se iz Zagreba vraća u svoju Lokvicu.

Amara Bukvića u seriji "Na granici" uskoro ćemo gledati u ulozi Domagoja Štiglića, i to u epizodi koja će emitirati na sam Badnjak.

Pogledaj i ovo Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) evo o čemu je riječ Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu

"Domagoj je stariji sin obitelji Štiglić, koji živi u Zagrebu. Svoje selo posjećuje otprilike jednom godišnje i njegovim dolaskom svi će biti iznenađeni. No iako živi u urbanoj sredini i ima gradske manire, u njemu živi dobropoznati lokvičanski duh", objasnio nam je Amar.

Amar je za pripremu uloge imao dosta vremena, a seriju je redovito pratio i na malim ekranima.

"Često mi se dogodilo da su se moji likovi u serijama pojavljivali u polovici radnje tako je i ovaj put pa sam se imao vremena pripremiti. Gledao sam seriju da vidim kako se ostali kolege snalaze, da mi se lakše uklopiti i što bolje pripremiti", izjavio je. 

S uklapanjem u ekipu nije imao nikakvih problema, jer većinu kolega poznaje od prije, a s nekima ga povezuju i prava prijateljstva. Ipak neke bi izdvojio.

"Izdvojio bih kolege s kojima sam najviše snimao, Asima Ugljena, Petru Kraljev, Žarka Radića i Filipa Juričića naravno, koji je moj najbolji prijatelj", otkrio nam je Amar i dodao kako je atmosfera na snimanju bila odlična.

"Super je bilo. Iako sam se ekipi pridružio nakon četiri mjeseci snimanja, znamo se svi od prije i atmosfera je specifična". 

Amara s uzbuđenjem očekuje emitiranje epizode u kojoj će se njegov lik pojaviti i nada se da će se Domagoj gledateljima svidjeti.

"Nadam se da će me dobro prihvatiti. Domagoj je zanimljiv lik koji će u seriju donijeti jednu novu svježinu. Pozivam gledatelje da se i sami u to uvjere ovog Badnjaka", priznao je Amar koji će snimanje ove granice pamtiti najviše po jednom. 

"Po učenju teksta i ranom buđenju, haha". Uz dvoje male djece sada su snimanja malo drugačija, trebao sam se dobro organizirati ali sve je ispalo super", zaključio je naš talentirani glumac.

Osim na snimanju serije "Na granici", Amar u maticnom kazalištu Gavella priprema predstavu “Kiklop” u režiji Saše Anočića, a u siječnju ga čeka snimanje posljednjih kadrova dugometražnog filma “Djeca sa Cnn-a” u režiji Aide Bukvić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene