Ljepotica na mamu!

Jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu u izlazak je povela kćer, rijetko ju pokazuje!

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Anja Louise Ambrosio Mazur - 2 Alessandra Ambrosio i Anja Louise Ambrosio Mazur - 1 Alessandra Ambrosio i Anja Louise Ambrosio Mazur - 3 Alessandra Ambrosio i Anja Louise Ambrosio Mazur - 4 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 1 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 6 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 8 +10 Ivana Knoll i Alessandra Ambrosio Galerija

Alessandra Ambrosio izvela je kći Anju Louise na zabavu modne kući Gucci u Sao Paulu gdje su privukle veliku pažnju.

Brazilska manekenka i bivša Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio odazvala se pozivu na Guccy zabavu u njezinom rodnom Sao Paulu, na koju je povela i svoju kćer Anju Louise koja je privukla svu pažnju, a nisu promakle ni paparazzima koji su se tamo zatekli.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

41-godišnja Alessandra pokazala je istaknula je dekolte u bijeloj haljini s detaljem crnog cvijeta s prednje strane, dok je 14-godišnja Anja došla odjevena u svileni komplet hlača i košulje, ispod koje je nosila korzet boje kože. Čim su se pojavile privukle su veliku pažnju držeći se za ruke, a onda i luckastim poziranjem.

Alessandra je Anju Louise dobila s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom, s kojim ima i 11-godišnjeg sina Noaha Phoenixa, a nedavno su svi zajedno posjetili Beograd.

Nakon što je prekinula zaruke s Jamiejem, ljubila je talijanskog dizajnera Nicolu Oddija, a od početka prošle godine u vezi je s 11 godina starijim Richardom Leejem.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Emme Maribel Muñiz - 1 Emme Maribel Muñiz - 2 Emme Maribel Muñiz - 3 Jennifer Lopez - 5 +22 Jennifer Lopez - 3 Zanimljivosti Kći Jennifer Lopez zbog izgleda je na meti ružnih i zlih komentara, dušebrižnici joj posebno zamjeraju jedno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene