surađuje s policijom

Alec Baldwin oglasio se prvi put nakon stravične tragedije: "Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec Baldwin se na Twitteru oglasio prvi put nakon tragedije u kojoj je ubijena snimateljica Halyna Hutchins na setu filma u Novom Meksiku.

Glumac Alec Baldwin oglasio se na Twitteru nakon strašne tragedije na setu filma u Novom Meksiku, tijekom koje je pištoljem usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin - 5 Što se dogodilo? Posljednje fotografije holivudske zvijezde sa štakom zabrinule su obožavatelje, njegova supruga otkrila je razlog ovog stanja

"Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku", napisao je Baldwin na Twitteru.

Produkcija filma koji je režirao Souza, a Baldwin producirao i glumio u njemu, zaustavljena je i snimanje će biti nastavljeno idućega mjeseca.

42-godišnja Hutchins preminula je malo nakon što ju je glumac upucao na ranču Bonanza Creek, a redatelj filma Joel Souza primljen je s ozljedama u bolnicu, nakon čega su ga pustili na kućnu njegu. Svjedoci tragedije američkim su medijima ispričali kako je Baldwin bio izbezumljen nakon pucnjave te mu u prvi čas nije bilo jasno što se dogodilo.

Malo nakon toga svjetske medije su obišle fotografije 63-godišnjeg Aleca kako u suzama telefonira ispred šerifova ureda. "Gospodin Baldwin je dobrovoljno došao razgovarati s istražiteljima i nakon razgovora s njima je otišao'', rekao je Juan Rios iz Ureda šerifa za Guardian.

Hutchins je bila direktorica fotografije akcijskog filma Archenemy 2020. s Joeom Manganiellom u glavnoj ulozi. Diplomirala je na Američkom filmskom institutu 2015., a četiri godine kasnije proglašena je ''zvijezdom u usponu''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris Ivana Paris - 3 Ivana Paris Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +6 Ivana Paris i Vedrana Linardić Celebrity Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Legendarni Čombe postao otac i objavio prvu fotku s bebicom koja je na svijet stigla već prije nekoliko dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene