Mišljenje o konkurenciji

Albina se oglasila o ovogodišnjem Eurosongu, no njezin zaključak se mnogima ipak nije svidio

Albina Albina Screenshot 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina Albina Grčić Albina Albina Grčić Albina Grčić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +5 Mia Dimšić Galerija

Albina koja je predstavljala Hrvatsku prošle godine na Eurosongu, pomno je pratila i ovogodišnje natjecatelje.

Albina Grčić, naša prošlogodišnja predstavnica na Euroviziji koju smo do prošle nedjelje gledali u Plesu sa zvijezdama često na svom TikTok profilu objavljuje zanimljive videozapise.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek za njega nema iznenađenja Jacques Houdek zadnji je izborio Hrvatskoj finale Eurosonga, a evo što smatra da je problem: "To uvijek izostane kod hrvatskih izvođača"

Tako je bilo i ovog puta kad se na zvuk u trendu pokušala našaliti s ovogodišnjom konkurencijom na Euroviziji, ali je šala, prema mnogima, ispala neukusno prema ovogodišnjoj predstavnici Miji Dimšić.

''Moj dm nakon večerašnjeg Eurosonga – da je bila ova konkurencija prošle godine…'', napisala je u videu koji je objavila, a ta njena izjava mnogima se nije svidjela. 

 

@albina.music62 Šta vi kažete na večerašnje polufinale? #fyp #foryou #eurovision2022 ♬ original sound - lounginwithtony

Naime, fanovi su njenu izjavu shvatili kao tvrdnju da bi ona, da je ove godine bila na Eurosongu pored takve konkurencije, prošla dalje. 

Pjevačica je pokušala objasniti što je mislila:

''Ali ova objava nema veze s Mijom ili našim predstavnikom, nego generalnom konkurencijom ove godine u usporedbi s prošlom'', opravdavala se. 

Podsjetimo, Mia je 10. svibnja nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije, ali pored 16 država nažalost nije izborila finale.

Sprska predstavnica Konstrakta nastupila je 12. svibnja te je prošla u finale koje se sprema za 14. svibnja. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +12 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica glavna je zvijezda plaže u Miamiju, a nije promaknula čak ni tamošnjim paparazzima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene