Opa, Albina!

Naša mlada pjevačica ponosno pokazala dio tijela koji je isklesala do savršenstva: "Goriš!"

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 5 Albina na Eurosongu Albina na Eurosongu Albina na Eurosongu Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 7 +20 Albina Grčić - 2 Galerija

Albina Grčić u majici koja otkriva trbuh pohvalila se brutalnim trbušnjacima.

Naša bivša eurovizijska predstavnica Albina Grčić (25) zapalila je društvene mreže svojim novim fotografijama.

"Najdraže mjesto", napisala je uz fotografije na kojima pozira na splitskim Prokurativama u kratkoj majici koja je otkrila njezine isklesane trbušnjake, dugačkoj suknji i sakou.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Prezgodna", "Goriš", "Kraljica noći", "Predivna", "Najljepša na svijetu", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Albina je 2021. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom "Tick-Tock", no nije se plasirala u finale.

Prošle godine punila je medijske stupce zbog prekida dugogodišnje veze s nogometašem Ivanom Ćalušićem, a otada skriva svoj ljubavni status od javnosti.

Pogledaji ovo Albina Grčić Celebrity Albina pokazala svoju zavodljivu stranu, dok je pozirala u maloj crnoj haljini nitko nije prestao gledati u nju

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Celebrity Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Pogledaji ovo Albina Grčić - 3 Celebrity Albina se pohvalila fotografijama s proslave rođendana, a svu pozornost ukrala je torta, evo što se nekima nije svidjelo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti, no novosti o njezinu oporavku nisu obećavajuće

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom +30 Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Celebrity Omiljeni holivudski par prvi put pokazao djecu, čak devet godina uspjeli su ih skrivati od javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene