sviđa li se vama?

Albina se pohvalila fotografijama s proslave rođendana, a svu pozornost ukrala je torta, evo što se nekima nije svidjelo!

Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić +20 Albina Grčić - 2 Galerija

Naša pjevačica Albina Grčić proslavila je svoj 25. rođendan, a tim povodom pokazala je i kakvu je tortu imala.

Splitska pjevačica Albina Grčić slavi svoj 25. rođendan, a tim povodom pohvalila se fotografijama na kojima je pozirala sa svojom rođendanskom tortom.

Torta je bila crne boje u obliku srca, a na njoj je pisalo ''twenty fine''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

U njenim komentarima krenula je lavina čestitki, a puno njih pohvalilo je i Albinin izgled. Ipak, jedna pratiteljica uz čestitku osvrnula se i na boju torte te je pjevačicu upitala: ''Zašto crna draga Albina? Nikako ne ide uz tebe… Sretno!''.

Albinina torta je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Albina se na našu pjevačku scenu probila u jednom pjevačkom showu, a onda je Hrvatsku predstavljala i na Euroviziji 2021. godine.

Prije nekoliko mjeseci domaće medijske stupce punila je zbog šuškanja da je u vezi s hajdukovim igračem Filipom Krovinovićem, no kasnije se o toj temi više ništa nije spominjalo, a ona je tu vijest negirala.

"To nije istina, ne znam od kuda je krenula ta priča. Možemo reći da sam emocionalno nedostupna. Fokusirana sam na svoj osobni razvoj, prijatelje, obitelj, ono nešto što me hrani pozitivnom energijom. Trebao mi je period da samu sebe upoznam i zavolim svoje nesavršenosti. Što se tiče statusa veze, slobodna sam", otkrila je tada za Dalmatinski portal.

A prošle godine prekinula je dugogodišnju vezu s partnerom Ivanom Ćalušićem, no razlog nikad nije otkrila.

"Sloboda mi je novi osjećaj. I prethodna moja veza bila je duga pa dugo nisam bila solo. Ne mogu reći da mi je posebno dobro, kao ni posebno loše. Samo sam se naviknula na novu situaciju. Fokusirala sam se na druge stvari koje su vezane isključivo uz mene i moj život, na ono što mi je potrebno za osobni rast. Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu", izjavila je svojevremeno u intervjuu za Story Albina.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene