''Što se tiče toga...''

Po njezinu rodnom Splitu priča se da Albina ima novog dečka koji je igrač Hajduka, evo što je ona na sve rekla

Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 6 Filip Krovinović - 5 Filip Krovinović - 3 Filip Krovinović - 1 Filip Krovinović - 2 Filip Krovinović - 4 Filip Krovinović - 6 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 2 +20 Albina Grčić - 1 Galerija

Albina Grčić opet je postala tema kuloarskih priča u Splitu, a pjevačica navodno ljubi jednog Hajdukova igrača, evo što je ona o tome rekla.

Pjevačica Albina Grčić za Dalmatinski portal dala je intervju u kojem se dotakla svog privatnog života, ali i šuškanja koja ju u posljednje vrijeme prate po njezinu rodnom gradu.

Naime, po Splitu kruže glasine da se rodila ljubav između nje i Hajdukova veznjaka Filipa Krovinovića, no ona je to sad demantirala.

"To nije istina, ne znam od kuda je krenula ta priča. Možemo reći da sam emocionalno nedostupna. Fokusirana sam na svoj osobni razvoj, prijatelje, obitelj, ono nešto što me hrani pozitivnom energijom. Trebao mi je period da samu sebe upoznam i zavolim svoje nesavršenosti. Što se tiče statusa veze, slobodna sam", otkrila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krovi 😄⚽️ (@filipkrovinovic)

Dodala je da kod muškarca pada na karizmu i energiju.

"Ne mogu definirati i objasniti, ali volim kada se momak zna našaliti i humor mi je bitan aspekt. U konačnici kada upoznam nekoga, zadržat će me lojalnost i da nema srama u iskazivanju emocija. Teško je pronaći osobu s kojom možeš podijeliti intimne trenutke", opisala je.

Šuškalo se tako i da je prekinula s bivšim partnerom Ivanom Ćalušićem što je ona tada također negirala, a onda priznala da je istina.

Prekinuli su ove godine, a koji je bio razlog, još uvijek nije otkrila.

"Sloboda mi je novi osjećaj. I prethodna moja veza bila je duga pa dugo nisam bila solo. Ne mogu reći da mi je posebno dobro, kao ni posebno loše. Samo sam se naviknula na novu situaciju. Fokusirala sam se na druge stvari koje su vezane isključivo uz mene i moj život, na ono što mi je potrebno za osobni rast. Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu", izjavila je svojevremeno u intervjuu za Story Albina.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Olja Vori Igor i Olja Vori - 7 Igor i Olja Vori - 6 Igor i Olja Vori - 5 +30 Igor i Olja Vori - 4 Celebrity Supruga našeg proslavljenog rukometaša voli se isticati u atraktivnim outfitima, a malo tko zna da radi na jednoj vrlo važnoj poziciji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton na reviji The Art of Seduction Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton +25 Kate Middleton - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako je Kate Middleton izgledala u trenu kada se William u nju zaljubio, ovakve haljine sigurno više nikad neće nositi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene