To je sve zanimalo!

Albina nakon mjeseci šutnje i prekida s nogometašem konačno otkrila svoj ljubavni status: "Trenutno si sve najljepše pružam"

Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 7 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 6 Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić +20 Albina Grčić Galerija

Albina je s Ivanom Ćalušićem prekinula ranije ove godine, a sada se osvrnula na svoj trenutačni ljubavni život.

Splitska pjevačica Albina Grčić dodatnu pažnju domaćih medija i svojih obožavatelja privukla je prije nekoliko mjeseci kada je potvrdila da je prekinula vezu s Ivanom Ćalušićem s kojim je bila od 19. godine.

Ta je vijest mnoge iznenadila jer su bili jedan od omiljenih parova na domaćoj sceni, a Albina je ovih dana dana odlučila otkriti i ono što mnoge zanima, a to je njezin trenutačni ljubavni status.

"Ovaj period mi je puno značio da samu sebe upoznam i zavolim u svakom smislu te riječi. Trenutno si sve najljepše pružam sama i uopće se ne mogu žaliti", izjavila je Albina za Gloriju.

Albina je dugi niz godina ljubila Ćalušića, a koji je točan razlog njihova prekida, pjevačica nikad nije točno otkrila.

"Sloboda mi je novi osjećaj. I prethodna moja veza bila je duga pa dugo nisam bila solo. Ne mogu reći da mi je posebno dobro, kao ni posebno loše. Samo sam se naviknula na novu situaciju. Fokusirala sam se na druge stvari koje su vezane isključivo uz mene i moj život, na ono što mi je potrebno za osobni rast. Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu", izjavila je svojevremeno u intervjuu za Story.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Miriam Cikron Matija Cvek i Marija Šerifović - 2 Matija Cvek +23 Matija Cvek Celebrity Matija Cvek čeka prvo dijete s misterioznom Zagrepčankom s kojom je već godinu dana, vijest koja je sve iznenadila objavio je sam na originalan način!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 15 Rita Ora - 14 Rita Ora - 12 Rita Ora - 11 +31 Rita Ora - 10 Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene