Sve je osvojila

Albina pokazala svoju zavodljivu stranu, dok je pozirala u maloj crnoj haljini nitko nije prestao gledati u nju

Albina Grčić Albina Grčić Domagoj Karačić/PR 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 7 +24 Albina Grčić - 5 Galerija

Albina Grčić je bila jedna od gošći manifestacije Women's Wellbeing Weekend by Abrienne u Splitu gdje su se pojavila brojna poznata domaća lica.

Naša pjevačica Albina Grčić bila je jedna od zvijezdi koje su se našle na manifestaciji Women's Wellbeing Weekend by Abrienne u Splitu gdje je sve osvojila svojim zavodljivim izdanjem.

25-godišnja Albina tako je za svečanu večeru odabrala kratku crnu haljinu s dekolteom, a u kojoj je pozirala i pokazala svoju seksepilnu stranu.

Osim Albine ovo događanje nisu propustile ni manekenka Iva Šarić, bivša Miss Universe Hrvatske Mia Rkman kao ni plesačica Martina Vuletić.

Podsjetimo, Albina se na našu pjevačku scenu probila u jednom pjevačkom showu, a onda je Hrvatsku predstavljala i na Euroviziji 2021. godine.

Pogledaji ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP Celebrity Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Krajem prošle godine domaće medijske stupce punila je zbog šuškanja da je u vezi s hajdukovim igračem Filipom Krovinovićem, no kasnije se o toj temi više ništa nije spominjalo, a ona je tu vijest negirala.

"To nije istina, ne znam od kuda je krenula ta priča. Možemo reći da sam emocionalno nedostupna. Fokusirana sam na svoj osobni razvoj, prijatelje, obitelj, ono nešto što me hrani pozitivnom energijom. Trebao mi je period da samu sebe upoznam i zavolim svoje nesavršenosti. Što se tiče statusa veze, slobodna sam", otkrila je tada za Dalmatinski portal.

Pogledaji ovo Albina Grčić - 3 Celebrity Albina se pohvalila fotografijama s proslave rođendana, a svu pozornost ukrala je torta, evo što se nekima nije svidjelo!

Prošle godine prekinula je dugogodišnju vezu s partnerom Ivanom Ćalušićem, no razlog nikad nije otkrila.

"Sloboda mi je novi osjećaj. I prethodna moja veza bila je duga pa dugo nisam bila solo. Ne mogu reći da mi je posebno dobro, kao ni posebno loše. Samo sam se naviknula na novu situaciju. Fokusirala sam se na druge stvari koje su vezane isključivo uz mene i moj život, na ono što mi je potrebno za osobni rast. Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu", izjavila je svojevremeno u intervjuu za Story Albina.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 2 Madalina Ghenea - 6 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea - 2 +33 Madalina Ghenea - 4 Nekad i sad Osvanula je stara fotka ljepotice rođene u Slatini, ovako je izgledala prije svih zahvata kojima se podvrgnula zbog usporedbi s legendarnom glumicom

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 4 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 2 +24 Kelly Osbourne - 1 Celebrity Bivša slatkica na novim fotografijama šokirala je drastičnom promjenom kilaže, ali tvrdi da za to nije zaslužan lijek koji koristi i njezina majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene