Potpuno se izobličila

Bivša slatkica na novim fotografijama šokirala je drastičnom promjenom kilaže, ali tvrdi da za to nije zaslužan lijek koji koristi i njezina majka

Kelly Osbourne - 2 Kelly Osbourne - 2 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 4 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 2 Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 4 Kelly Osbourne - 2 Kelly Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 4 +18 Sharon Osbourne - 3 Galerija

Kelly Osbourne progovorila je o lijeku koji koriste brojni poznati, a svi misle da ga je i ona uzimala jer je nevjerojatno smršavjela.

Pjevačica Kelly Osbourne šokirala je javnost svojim izgledom na novijim fotografijama, na kojima izgleda mršavije nego ikad prije, što je mnoge i zabrinulo.

U stranim medijima brzo se počelo pisati kako je koristila lijek Ozempic, koji koriste mnogi poznati, no u novom intervjuu koji je prenio NY Post 39-godišnja Kelly kaže da za mršavljenje nije koristila lijekove za liječenje dijabetesa tipa 2.

Kelly je istaknula da je imala "gestacijski dijabetes" i da je morala izgubiti težinu koju je dobila tijekom trudnoće. Također, kaže da je bila izložena riziku od dijabetesa, što nimalo nije htjela. Tvrdi da je izbacila šećer i ugljikohidrate i zahvaljujući tome brzo smršavjela.

Pogledaji ovo Ozzy Osbourne Nekad i sad Najnovije paparazzo fotke legendarnog glazbenika rastužile su njegove fanove, ali svi su primijetili i jednu dobru stvar

Tijekom intervjua za Extra kći legendarnog Ozzyja Osbournea govorila je o podvrgavanju zahvatu koji kombinira metode "EmFace" i "EmSculpt Neo" za konturiranje njezina lica te zatezanje i toniranje tijela.

''Stvarno sam htjela zategnuti kožu oko vrata i ispod brade'', rekla je Osbourne nakon što je primijetila da je nakon poroda dobila puno strija, a i da joj je koža izgubila elastičnost.

Inače, EmFace i EmSculpt Neo nekirurški su zahvati koji se izvode u liječničkoj ordinaciji i ne zahtijevaju vrijeme za oporavak.

Pogledaji ovo Kelly Osbourne Nekad i sad Bivša punašna slatkica imala je što za pokazati u rijetkom izlasku, ali priznaje da je s nečim ipak pretjerala: "Otišla sam predaleko"

S druge strane, njezina majka Sharon Osbourne otvoreno je govorila o korištenju Ozempica, za koji je rekla da joj je pomogao izgubiti oko 20 kilograma.

U studenom 2023. u intervjuu za Daily Mail bivša voditeljica emisije ''The Talk'' kasnije je otkrila da ima tek oko 50 kila i da se više nije mogla udebljati, iako je prestala koristiti Ozempic u travnju 2023. godine.

U siječnju je Sharon objasnila da nije požalila što je uzela Ozempic unatoč tome što je smršavjela više nego što je namjeravala.

Kelly je krajem 2022. godine postala majka, a sina Sidneyja dobila je s dečkom Sidom Wilsonom.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +31 Jennifer Lopez - 5 Celebrity Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 2 Madalina Ghenea - 6 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea - 2 +33 Madalina Ghenea - 4 Nekad i sad Osvanula je stara fotka ljepotice rođene u Slatini, ovako je izgledala prije svih zahvata kojima se podvrgnula zbog usporedbi s legendarnom glumicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene