jasno je i zašto

Albina objavila fotke iz izlaska s bratom i izazvala pomutnju, javile su joj se i brojne poznate Hrvatice!

Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Albina Grčić Albina Albina Albina Grčić Albina Grčić +0 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić pojavila se na dodjeli nagrada Večernjakova ruža u mini haljini s prozirnim dijelovima, a društvo joj je pravio brat Marko.

Pjevačica Albina Grčić, koju gledamo i kao natjecateljicu u showu "Ples sa zvijezdama", prisustvovala je svečanoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža gdje joj je društvo pravio njezin stariji brat Marko Grčić.

Pogledaj i ovo Albina Grčić u mini bikiniju Albina otputovala u Afriku pa zavodljivim fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja!

Za ovu prigodu Albina je odbrala haljinu koja je na društvenim mrežama izazvala pravu pomutnju jer je bila samo malo duža od njezine kose, a usto i poluprozirna.

Stajlingom se pohvalila na svojem Instagramu gdje su je brojne poznate Hrvatice obasule komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Zgodnice", komentirala je Lucija Lugomer. "Ma lipa moja", napisala je Jelena Perić, dok joj je Domenica Žuvela zalijepila zaljubljeni smajlić. Osim konkurentica iz showa "Ples sa zvijezdama", pohvalile su je i Ivana Mišerić te Anita Dujić, a dobila je i broje komplimente od obožavatelja iz raznih zemalja.

U pričama na Instagramu objavila je i jednu fotografiju na kojoj je pozirala s bratom, a možete je pogledati u našoj galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Bloom slavi prvi rođendan sa stilom, ponosna mama Maja Šuput pokazala je djelić raskošne atmosfere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene