Samo skači

Znoj, suze i žuljevi - otkrila tajne svojeg seksi tijela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Viktorijinih anđela Adriana Lima vitku liniju postiže preskakanjem užeta - a to je pokazala.

Adriana Lima, poznata manekenka Viktorijinih Anđela, vitku liniju održava na veoma zanimljiv način.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

Mokra majica i savršeno tijelo! Napokon ih je pokazala!

Samo osam tjedana nakon što je rodila svoju drugu kćer, poznata manekenka Adriana Lima dovela je svoju liniju u zavidnu formu te je bila spremna za Victoria's Secret Fashion Show.

Ova 32-godišnja ljepotica otkriva tajnu svog uspjeha. Uz pomoć svog trenera Mr Olajide već dulje vrijeme trenira uz pomoć užeta za preskakanje.

Uže za preskakanje doživljavano je kao zabava za najmlađe, ali Lima je otkrila da se s njima mogu zabavljati i odrasli. 'Uže je vrlo jednostavno za upotrebu, a vrlo je efikasno jer rade svi dijelovi tijela' objašnjava Mr Olajide.

'Uz dvije kćeri teško je pronaći vremena za vježanje. Uže mogu koristit kod kuće, a najbolje mi je vježbati dok mi kćeri spavaju', izjavila je Lima za Self magazin.

U videu koji je snimila za magazin, manekenka objašnjava kako što bolje vježbati. 'Započnite sa nogama raširenim u širini koljena, ruke u poziciji piramide i započnite laganim tempom. Što brže idete više energije ćete dobiti', objašnjava Lima.

Preskakanje užeta podijeljeno je u četiri faze koje su detaljno objašnjene u videu.

Ovom novom načinu vježbanja definitivno treba dati šansu. Ako nam je bilo zabavno kao djeci, zasigurno ćemo se dobro zabaviti i sada, a k tome još i smršaviti - ako je suditi po Adriani Limi, svatko može imati seksi tijelo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene