ma divne!

Trudna supruga našeg nogometaša pozirala s lijepom sestrom te otkrila zašto su se ovako sredile!

Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 4 Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 4 Adriana Ćaleta-Car - 4 Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 6 Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 2 Adriana Ćaleta-Car - 3 +21 Adriana Ćaleta-Car - 4 Galerija

Adriana Ćaleta Car otkrila je u novoj objavi kako je sa sestrom Antonelom uživala na 74. ljetnom festivalu u Dubrovniku.

Supruga našeg bivšeg Vatenog Duje Ćaleta Cara, Adriana pozirala je u elegantnoj crnoj haljini i ugodno iznenadila svoje pratitelje.

Crna prozirna haljina s detaljima ruža koja se protezala oko vrata idealno je pokazala njezin poveći trudnički trbuh, a prorez na donjem dijelu istaknuo je tamnopute noge.

Kosu je svezala u niski rep, a na nogama je imala bež natikače luksuznog brenda Dior.

Na jednoj od fotografija pozirala je veselo sa sestrom Antonelom

"74. ljetni festival u Dubrovniku", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

"Divna", "Mačke", "Ljepote", "Prekrasne" te mnoštvo emotikona zaljubljenih smajlića nizalo se u nastavku.

Inače, Adriana i Duje imaju sina Maura kojeg su dobili u kolovozu 2021. godine, a u ožujku ove godine objavili su kako će u njihovu obitelj stići i još jedna beba.

Svoju trudnoću Adriana je objavila na zanimljiv način, a videozapis je isprva izgledao kao modno snimanje. Prvo je bila okrenuta leđima kameri, a onda se okrenula i počela milovati po trbuhu. Spol djeteta još nisu otkrili.

Inače, krajem ljeta 2021. vjenčali su se kod matičara, a obzirom na pandemiju, veliko crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija i svadbu organizirali su u srpnju 2022. godine.

Tad je glavna tema medija bila i njezina neobična vjenčanica.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 +29 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Celebrity Zgodni Ibrahimović odmara se pod budnim okom 11 godina starije partnerice, za koju mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda jer bježi od medijske pažnje!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Jamora - 5 Sofia Jamora - 4 Sofia Jamora - 2 Sofia Jamora - 1 +21 Sofia Jamora - 3 Celebrity Prati je 2,8 milijuna ljudi, a sad su je razotkrile paparazzo fotke: Pratiteljima servira uređene fotografije koje su puno drugačije od stvarnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene