kao da ih nitko ne gleda

Suprugu Duje Ćaleta-Cara fotografi ulovili u opuštenim trenucima sa sinčićem i sestrom, pogledajte kako su se zabavljali na Stradunu!

Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 7 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 7 Božo Radić/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 6 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 2 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 1 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 5 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 8 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 3 Adriana Ćaleta-Car sa sestrom i sinom - 4 Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car - 2 Adriana i Duje Ćaleta-Car - 9 Adriana Ćaleta-Car +11 Adriana Ćaleta-Car Galerija

Adriana Ćaleta-Car iskoristila je sunčani dan u Dubrovniku za uživanje na Stradunu sa sinčićem Maurom i sestrom Antonelom.

Supruga našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara (26), Adriana Ćaleta-Car (31), stigla je u rodni Dubrovnik gdje nije mogla izbjeći lokalne fotografe.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Adriana je snimljena na Stradunu sa sinčićem Maurom i svojom sestrom Antonelom, s kojom je prvo popila kavu na suncu, pa su svi troje hranili golubove.
Fotografi im, čini se, nisu uopće zasmetali i uživali su kao da ih nitko ne gleda.

Zgodna supruga našeg nogometaša iz šetnje se javila i na svojem profilu na Instagramu, gdje ima gotovo 100 tisuća pratitelja, a za svoj izgled dobila je same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Inače, Adriana sa suprugom i sinom odnedavno živi u Velikoj Britaniji, jer Duje igra za klub Southampton. Prije toga su pet godina živjeli u Francuskoj, gdje je igrao za Marseille.

Par je sinčića Maura dobio u kolovozu 2021. godine, a tri mjeseca prije njegova rođenja vjenčali su se kod matičara. Točno godinu dana nakon civilnog vjenčanja izmijenili su bračne zavjete i u crkvi u Dubrovniku.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +17 Angelina Jolie - 1 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s novim partnerom - 2 Anđelka Prpić s novim partnerom - 1 Anđelka Prpić s novim partnerom Anđelka Prpić s novim partnerom +28 Anđelka Prpić Celebrity Anđelka Prpić ne odvaja se od prijatelja bivšeg muža s kojim čeka dijete, a pokazala je i trudnički trbuh u pripijenoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene