Tome se nismo nadali

Na Adelinu koncertu za pamćenje pojavio se i njen bivši muž, a sve je pratio u neočekivanom društvu

Koncert Adele u Londonu - 8 Koncert Adele u Londonu - 8 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Adele u Londonu - 8 Koncert Adele u Londonu - 1 Koncert Adele u Londonu - 2 Koncert Adele u Londonu - 3 Koncert Adele u Londonu - 4 Koncert Adele u Londonu - 5 Koncert Adele u Londonu - 6 Koncert Adele u Londonu - 7 Koncert Adele u Londonu - 9 Koncert Adele u Londonu - 10 +11 Koncert Adele u Londonu - 1 Galerija

Adele je nakon dugo vremena održala svoj koncert, a osim odlične atmosfere koncertu su prisustvovali i mnogi poznati.

Engleska pjevačka diva Adele održala je svoj prvi veliki koncert za fanove nakon dugo vremena u londonskom Hyde Parku.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Adele je na koncertu napravila sjajnu atmosferu te zabavljala tisuće gledatelja u publici koji su jedva dočekali ovakav spektakl, a sudeći po fotografijama Adele je publiku i zabavljala, ali i pružila maksimalan užitak svojim raskošnim glasom.

Pjevačica je nastupila u dugoj crnoj haljini koja je istaknula njezinu figuru nakon što se niz godina borila s viškom kila, a Adele je dala podršku i LGBTQ zajednicama plešući sa zastavom ove zajednice.

Koncertu su osim obožavatelja prisustvovali i brojna poznata lica pa su tako fanovi uspjeli zabilježiti i dolazak popularnog glumca Toma Cruisea koji se nedavno proslavio novim nastavkom filma ''Top Gun: Maverick'', a u publici je viđena i glumica Natalie Portman koja je nježnosti izmjenjivala s partnerom Benjaminom Millepiedom.

Osim njih, na koncertu je bila i poznata manekenka Cara Delevigne koja je više pažnje umjesto na koncert posvetila svojoj novoj djevojci Minke, a djevojke su često izmjenjivale poljupce i zagrljaje.

Adele su iz publike podržavali i njen sadašnji dečko sportski agent Rich Paul, a društvo mu je pravio i Adelin bivši suprug Simon Konecki s kojim je na koncert stigao i njihov 9-godišnji sin Angelo.

Na koncertu se kasnije pojavila i glumica Cameron Diaz s partnerom Benjijem Maddenom s kojima su Simon i Rich popričali.

Adele je u Hyde Parku nastupala dvije večeri, a dojmove s koncerata i priprema podijelila je i na svom Instagram profilu gdje je zahvalila obožavateljima na dolasku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

''Srce mi je apsolutno puno!!! Nikada neću zaboraviti ove nastupe s vama, usred Londona, na otvorenom, tijekom Pride vikenda! Donijeli ste sve i više! Puno vam hvala što ste me primili!'' zahvalila je Adele.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković +27 Severina Vučković Celebrity Seve skakala po bini u mini bijeloj haljini, ali svi su gledali u ogroman detalj koji je imala oko vrata!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) +18 Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Slavlje Nine Badrić nije propustila ni njezina mlađa sestra, koja u haljini s hrabrim prorezima nije mogla proći neopaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene