20 godina kasnije

Bio je preslatki klinac iz popularnog filma koji je kritika pokopala, a pogledajte kako danas izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adam Sandler i Cole Sprouse bili su zvijezde filma "Tata od formata", koji je dobro zaradio unatoč tome što ga je kritika pokopala, kao i gotovo svaki Sandlerov film.

Prošlo je čak 20 godina od popularnog filma "Tata od formata" u kojem su glavne uloge imali Adam Sandler i Cole Sprouse.

Pogledaj i ovo Adam Sandler - 2 Prave ljepotice Pogledajte kako izgledaju žena i kćeri jednog od najbogatijih glumaca na svijetu, ne pokazuje ih često, a supruga se zbog njega čak i preobratila!

Taj nezaboravni dvojac sada se susreo na premijeri Adamova novog filma "Uncut Games" te nas podsjetio na legendarni film u kojem je glumio 30-godišnjeg Sonnyja Koufaxa, kojeg djevojka ostavlja jer po cijele dane ne radi ništa.

Jednog dana na njegovim se vratima pojavio neodoljivi plavokosi klinac u kojem Sonny vidi priliku da dokaže djevojci da može biti odgovorna osoba.

Plavokosog klinca glumili su zapravo braća blizanci Cole i Dylan, no na spomenutoj premijeri pojavio se samo Cole, za kojeg nikada ne biste rekli "da, to je klinac iz tog filma".

Dječaci su tada imali samo 6 godina, a zatim su dobili i ulogu u slavnim "Prijateljima" u ulozi Rossova sina Bena.

Cole je danas crnokosi frajer za kojeg vjerujemo da lomi ženska srca, a bavi se i fotografijom te je već radio sa slavnim časopisima, kao što su Teen Vogue, L'Uomo Vogue, The Sunday Times Style i W Magazine. Gledamo ga i u popularnoj seriji "Riverdale".

Cole je u ljeto 2019. godine prekinuo dvogodišnju vezu s kolegicom iz serije Lily Reinhart, a kako je par sam priznao, bili su jednostavno prerazličiti.

Na spomenuto događanje stigao je u pratnji misteriozne djevojke koja je rado pozirala s njim i Adamom, no nije otkrivao o kome se radi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +0 Isla Fisher (Foto: AFP) Celebrity Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene