''Što ćeš se ti cura naljubiti!''

Mladiću koji je pjevao pjesmu Parnog valjka Martina je dala jedan uvjet: ''Ako čujem, jedna ženska suza, da se desilo...''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Adam iz Podgore - 4 Adam iz Podgore - 3 Adam iz Podgore - 2 Adam iz Podgore - 1 Adem Kapetanović - 6 Adem Kapetanović - 5 Adem Kapetanović - 4 Adem Kapetanović - 3 Adem Kapetanović - 2 +0 Adem Kapetanović - 1 Galerija

Adem Kapetanović iz Podgore žiriju showa Supertalent predstavio se s pjesmom ''Sve još miriše na nju'' Parnog valjka.

''Mislim da će me trema ubiti. Nisam dobro, hoću kući. Srce će me izdati. Pogotovo kad stanem tamo'', govorio je Adem prije svog nastupa u Supertalentu i prije nego što je stao na pozornicu pred žiri. 

''I sad ove zadnje dane, ja toliko vježbam, ali mene je toliko prpa, strah, ne znam što ću, i na kraju, ajde rekoh, otići ću pa što bude. Doći ću na binu, pogriješit ću. Možete očekivati dvije svar od mene ili da se prepadnem i da ne bude ništa, ili da bude sve super i da prođem'', ispričao je Adem nakon čega je hrabro stao na pozornicu.

Iako se jako bojao, vidljivo je osvojio žiri koji mu je zapljeskao i nakon što je pogriješio, kada su mu uletili Frano i Igor kao pomoć. Za tremu se malo i ispričao.

''Sve ovo što sad moraš popiti vode i što si tekst zaboravio, i što ti se ruke tresu, to je sve taj neki stres koji dolazi od neke nesigurnosti. Ja ti samo mogu reći, već pjevaš, a tek ćeš pjevati'', komentirao je Fabijan njegov nastup.

''Što ćeš se ti cura naljubiti, to će biti takav red ispred pizzerije. Imaš jako lijepi glas, ima jako puno prostora za napredak, kako bi rekla Martina Tomčić'', komentirala je Maja.

''Ti imaš jedan jako rijedak pjevački senzibilitet. Toliko je lijep i toliko ga mi kao publika želimo gledati da je to definitivno tvoj najveći adut. Drugo je tvoj karakter koji je neodoljiv, onda ti je Bog dao, pa zapravo glaščinu koju još uvijek ne znaš kontrolirati. I ja ću te vrlo rado naučiti pjevati pod jednim uvjetom, ako čujem, jedna ženska suza, da se desilo jer si ti bio zločest, onda ovo moje obećanje više ne vrijedi. Da li ćeš postati pjevač, ovisi isključivo o tome koliko ćeš raditi'', zaključila je Martina.

Adem je prošao dalje s 4 da.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene