bez konkurencije

Potukli Beyonce i Adele: Još jedan veliki uspjeh 2Cellosa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Šulić i Stjepan Hauser nadmašili su najveće svjetske zvijezde među kojima su Adele, Beyonce i Justin Bieber.

Nakon što su završili s promocijom netom izdanog albuma “Score” u Japanu, 2CELLOS su u petak krenuli u New York, na američku promociju albuma. Luka Šulić i Stjepan Hauser su u Japanu uvijek rado viđeni gosti i upravo su na tom tržištu objavili prve primjerke novog albuma “Score”.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

U Japanu su proveli tjedan dana, a album je još u pretprodaji, prije objavljivanja fizičkog albuma došao na prvo mjesto prodaje u Japanu. “U Japanu smo već zabilježili ogroman uspjeh i jako smo sretni zbog toga. Trenutačno imamo najprodavaniji album od svih izvođača u Japanu, prodali smo više od Adele, Beyonce i Biebera! U Americi ćemo također promovirati novi album, a nastupit ćemo i u Today Showu.”, poručio je Stjepan Hauser.

Posljednja dva spota “Moon River” i “Game of Thrones” Luka i Stjepan snimili su u Dubrovniku. Game of Thrones pogledan je u mjesec dana gotovo pet milijuna puta. Novi album u Hrvatskoj će biti u prodaji od 17. ožujka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene