Celebrity MasterChef

Andrea Andrassy u strahu zbog Baby Dooksa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata komičarka uskoro će kuhati sa ostatkom slavne ekipe, koja se okuplja u Celebrity MasterChefu. Otkrila je svoje najveće brige.

Najpoznatija kuhinja na svijetu ponovno otvara svoja vrata. U ponedjeljak svoju gastro avanturu započinje četrnaestero kandidata koji će na neko vrijeme svijetla pozornica zamijeniti s najpaprenijom kuhinjom.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef MAESTRALNO ISPEČENO! Leon i Igor oduševili pripremom lososa

Prvi zadatak u MasterChef kuhinji bit će napraviti autorsko jelo s kojim će se prezentirati, odnosno s kojim će predstaviti dio sebe na tanjaru žiriju i naciji pred malim ekranima.

'Za mene je MasterChef veći izazov nego bilo kakvo natjecanje u pjevanju', kazala je Ivana Marić koja tvrdi kako inače nije vična eksperimentiranju, no temelje kuhanja ima i sada će svoje kuhanje samo nadograđivati.

Osim ukusnih jela, jedna od bitnih komponenata kojima će se stručni žiri voditi prilikom ocjenjivanja jest i maštovitost, odnosno umjetnička sloboda spojivih okusa koja će zaintrigirati njihova nepca. S tim se slaže i Hrvoje Rupčić: 'Mislim da bi strast na neki način morala biti vodilja bilo kojeg kreativnog rad', a i Ricardo Luque koji nadodaje: 'Ja smatram da i u kuhinji i u glazbi se čovjek može izražavati, pokazati svoj karakter.' I Vlado Kalember kuhanje uspoređuje s glazbom: 'Mora biti jednostavno i konkretno!'

S dozom kreativnosti i misterioznosti zakuhat će i Mila Elegović koja kuhanje dijeli na potrebu i umjetnost te ističe kako se do sada bavila samo potrebama, no u MasterChef kuhinji će zasigurno dotaknuti i kreativno polje. 'Osjećam se kao Audrey Hepburn u filmu Sabrina kada je otišla u Pariz na francusku gastroakademiju učiti', uzbuđeno će Mila.

Konkurencija među kuharima ove sezone vrlo je oštra, a tko će se već nakon prve epizode isprofilirati kao kuhar od umijeća, ostaje nam tek za vidjeti. 'Ja sam borac u životu i borit ću se koliko god bude trebalo. I rukama i nogama i tavama!', odlučno će Lana Klingor.

Andrea strahuje od Baby Dooksa!

Kolumnistica Andrea Andrassy priznaje kako se nada da neće odmah ispasti iz showa, ali veći strah od toga joj je Baby Dooks. 'Nemam strah! Imam strah samo da mi Baby Dooks ne pojede svu hranu prije nego li dođe do žirija!'. našalila se Andrea dok David Vurdelja, poznat kao Baby Dooks, kaže: 'Najviše volim kuhati kada sam stravično gladan, a to je uvijek!'

Strast prema hrani dijeli i kazališni pjevač i solist, Ervin Baučić, koji kaže: 'U MasterChef sam došao radi toga što volim jesti. Ja često kuham drugima. Mislim, volim pojesti i nešto što mi skuhaju, ali volim se zabavljati u kuhinji i smišljati nove kombinacije.'

Kome će prvo kuhanje u MasterChef kuhinji proći kao podmazano, a tko će se odmah na početku poskliznuti, saznat ćemo uskoro. Noževi su naoštreni, a vesela ekipa celebritiy kandidata spremna i odvažna za novu avanturu. 'Bez rizika, nema života!', odlučno će Hrvoje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene