žene mu ne mogu odoljeti

Poznat je kao romantičar i kavalir, no našao se usred dva ljubavna skandala i dobro naljutio zaručnicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda serije "Ljubav osvetnika" Akin Akinozu prvo je bio u središtu skandala s Jelenom Karleušom, a onda s kolegicom Ebru Sahin.

Akin Akinozu (30), zvijezda serije "Ljubav osvetnika" čiji će se novi nastavci emitirati na Novoj TV od 8. veljače, najviše intrigira javnost svojim privatnim životom. 

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Akin se rodio 22. rujna 1990. u Ankari i jedino je dijete turske glumice Ozlem Akinozu i vlasnika restorana Tamera Akinozua. Njegov djed je bio jedan od prvih televizijskih voditelja na nacionalnoj medijskoj kući Turskoj radioteleviziji (TRT). 

Akin je pohađao srednju školu TED u Ankari, a onda je upisao studij matematike na američkom sveučilištu Berkeley. Zbog toga je živio šest godina u Kaliforniji, a na kraju je odlučio krenuti majčinim stopama i odabrao je glumu. 

Akinozu je postao poznat tamošnjoj javnosti, ali i onoj diljem svijeta po ulozi Mirana u seriji "Ljubav osvetnika" za koju je osvojio brojne nagrade u svojoj zemlji. Magazin Forbes je Akina svrstao među 10 najpoznatijih tuskih glumaca. 

Naočiti Turčin je prošle godine bio u centru skandala zbog pjevačice Jelene Karleuše (41). Naime, srpski mediji su pisali da je njegova  zaručnica, marketinška stručnjakinja Sandra Pestemalcijan (25) otkrila je da je zaluđen Jelenom uhvativši kako stalno provodi vrijeme na njezinom Instagram profilu. Express tabloid je tvrdio da je Akin zaluđen Karleušinim fotografijama i snimkama nastupama.

"Trebali su se vjenčati u lipnju, ali od toga, kako se čini, neće biti ništa. Doslovno se ne miče s Jeleninog Instagrama. Sandri je odmah bilo jasno da je on izgubio glavu za srpskom pjevačicom", rekao je tada izvor blizak paru.

Navodno je Sandra bila toliko ljutita da je na nekoliko dana otišla iz njihovog zajedničkog stana. Glumac je vidio Jelenu i uživo dok je njezin muž igrao za turski Bešiktaš.

"Čak im je i pjevala kada su pobjeđivali. Tako da nju znaju svi poznati u Istanbulu, jer su te njene nastupe prenosile sve televizije. Akin je i tada primijetio kakva je ona 'ribetina'. A sad kad je čuo da će možda Duško zaigrati za neki turski klub, totalno se 'pomamio'. Zato je i otišao na Jelenin profil, da se malo podsjeti koliko je lijepa i zgodna, a prije svega posebna", ispričao je izvor.

Tek je početkom prošle godine do javnosti došla informacija da je Akin zaručen sa samozatajnom Sandrom koja ne voli pozornost medija. 

Kad se skandal s Karleušom stišao, turski mediji su pisali da su glumcu propale zaruke zbog tajne veze s kolegicom Ebru Sahin (26) iz serije "Ljubav osvetnika". 

Naime, izvor blizak Akinozuu je rekao da ima između njega i Ebru ima kemije, a da ga je nakon završetka snimanja serije posjećivala dok je bio u vojsci. Navodno je lagao zaručnici da ne smije primati posjete, no onda se na društvenim mrežama pojavila njegova fotografija s glumicom. Zbog toga je Sandra imala živčani slom. 

"Ebru i ja smo samo prijatelji, zaista nema potrebe za skandaloznim naslovima i nagađanjima. Volim svoju djevojku", opravdavao se Akin. Turski mediji su nakon toga pisali da mu je zaručnica oprostila još jedan skandal s kojim ju je osramotio. 

"S današnjim razvojem tehnologije živimo brže i imamo mnogo više izbora, što nas je dovelo do toga da se pretvorimo u vrstu koja sve jako brzo troši. Nažalost, u tim uvjetima gubimo i vrijednosti poput strpljenja, odanosti i požrtvovnosti koje ljubavnoj vezi daju smisao. Veze u kojima te vrijednosti ne postoje ne mogu imati dubinu i ne mogu biti ništa drugo nego umjetne. Trenutačno sam s djevojkom za koju tvrdim da je ona prava. Svaki njezin osmijeh i pogled podsjete me na to koliko je volim", opovrgnuo je Akin šuškanja o raspadu njegove veze sa Sandrom. 

Kolegice o njemu govore da je romantična duša i veliki kavalir, a sam je svojedobno otkrio o tome kakav je u vezi, ali i općenito prema ženama. "Kao jedino dijete svojih roditelja od djetinjstva sam jako povezan s majkom i zbog toga lakše razvijam empatiju prema ženama. Kad se ta empatija spoji sa željom da usrećim ljude koji me okružuju, što u sebi nosim otkad znam za sebe, mislim da nastane profil ljubaznog i romantičnog muškarca. No isto sam tako pomalo ljubomoran, što je jedan od osjećaja koji održavaju vezu. Ako osjećaj ljubomore postavite na čvrst osjećaj samopouzdanja, to smatram začinom veze", istaknuo je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akın Akınözü (@akinakinozu)

Kada je riječ o njegovom istreniranom tijelu, dio zasluge za to ima njegova prehrana. Naime, Akin je pesketarijanac. "Pesketarijanci uz biljnu prehranu jedu i ribu te morske plodove. Prije otprilike dvije godine tijekom mjesec dana pokušao sam se hraniti namirnicama bez bjelančevina životinjskog podrijetla i kada sam osjetio da mi je kvaliteta života porasla, odlučio sam se nastaviti tako hraniti. Korak po korak, slušajući tijelo, nastavljam živjeti uz prehranu koja se naziva pesketarijanstvom, ali može se nazvati i mediteranskom", objasnio je. 

Akinozu je radoholičar pa voli dan ispunjen obvezama, a otkrio je i kako provodi slobodno vrijeme. "Volim pogledati dobar film ili seriju, a ponekad i meditiram. Općenito u životu volim riskirati i isprobavati nove stvari. Volim donositi lude odluke", ispričao je. 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene