"Svaka ti čast!"

Seve podijelila zanimljivu ilustraciju i pozvala sve da joj se pridruže na zagrebačkom trgu: "Obrisat ću je za par dana, negledljiva mi je!"

Severina Severina Janez Herman/Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković Severina Severina Severina Severina +0 Tarik FIlipović, Severina, Lejla FIlipović Galerija

Severina je putem društvenih mreža pozvala sve da joj se pridruže na prosvjedu "Dosta je!", koji će biti održan u više hrvatskih gradova.

Severina se na svojem profilu na Instagramu oglasila povodom prosvjeda "Dosta je!", koji će danas biti održan u gradovima diljem Hrvatske s početkom u 18 sati, a na koji je pozvala sve svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Pritom je objavila i ilustraciju koju je, kako kaže, pronašla na internetu, a koju će kroz nekoliko dana obrisati jer joj je negledljiva.

"Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je dosta osobe "Ž" koja javno, a ministar i liječnici tajno, radi/e protiv žena i zakona. Dosta je njezine sekte i svih njezinih sljedbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i suosjećanja (suprotno svom nazivu) zagovaraju ono što nema veze sa životom. Večeras pravda za Žene, Kćerke i Unuke. DOSTA je! Danas u 18:00h u Rijeci (Jadranski trg), Osijeku (Trg slobode), Sisku (kod ure), Šibeniku (Poljana), Splitu (Narodni trg), Zadru (Narodni trg), Korčuli (Spomenik), Puli (Trg Portarata) i Zagrebu (Trg bana Jelačića), gdje i ja dolazim... Vidimo se. P.S. ilustraciju sam pronašla na internetu i maknut ću je za par dana, jer mi je negledljiva", napisala je Severina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bravo", "Ahahaha, nasmijalo me ovo negledljiva", "Seve, mi te volimo", "Apsolutna podrška", "Svaka ti čast", "Sretno u boj za ženska prava za najljepše, najbolje, naj majke, najhrabrije, najsrčanije, najbrižnije. Želim vam pobjedu nad zakonom. Volim vas", "Kraljice", "Podržavam! Podignimo prašinu, tko to može bolje od nas. Treba štikle obući i neka ih se čuje danas", samo su neki od komentara koje je dobila od svojih pratitelja.

Severina je ovih dana javno komentirala i Mirelu Čavajdu, trudnicu kojoj je u 26. tjednu trudnoće rečeno da nosi dijete s malignim tumorom na mozgu, a hrvatske bolnice odbijale su napraviti pobačaj, što je potreslo domaću javnost. Svoju podršku uputila joj je i Seve na svojem Instagramu uz videoisječak govora potpredsjednice SAD-a Kamale Harris u kojem govori o pravima žena i pravu na pobačaj, a zbog toga je javno prozvala i ministra zdravstva Vilija Beroša.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo objavio fotku s odmora s lijepom Georginom, ali ovaj put je pozornost ukrao jedan drugi detalj!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Paris Hilton Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 7 +8 Ivana Knoll - 6 Celebrity Najpoznatija hrvatska navijačica u Miamiju mami uzdahe seksi izdanjima, a zasjenila je čak i slavnu bogatašicu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene