što vi mislite?

Uoči jednog od najvećih sportskih događaja kladionice gore zbog slavnog para: Hoće li pasti prosidba?

Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Taylor Swift i Travis Kelce - 3 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 +19 Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Galerija

Kladionice uoči Super Bowla nude maštovite oklade oko igrača Chiefsa Travisa Kelcea i njegove djevojke Taylor Swift.

Neobične ponude u kladionacama u povodu velikih sportskih događaja nisu ništa novo, ali brojne tvrtke za sportsko klađenje odlučile su se malo zabaviti ludilom Swift-Kelce nakon što su Kansas City Chiefsi osigurali ulazak u Super Bowl.

Jednu od hrabrijih oklada nudi FanDuel Canada, koji omogućuje ljudima da se klade na to hoće li igrač Chiefsa Travis Kelce zaprositi pop superzvijezdu Taylor Swift na Super Bowlu u nedjelju.

Pogledaji ovo Taylor Swift i Travis Kelce Celebrity Nitko ne zna tko je stvarno spojio najpoznatiji ljubavni par na svijet, a o njima postoji i velika zabluda: "Mislim da neki ljudi misle da..."

Chiefsi odmjeravaju snage sa San Francisco 49ersima.

FanDuel Canada ponudio je okladu pod nazivom "Hoće li Travis Kelce postaviti pitanje?" a tržište je podijeljeno na 70 posto koji misle da hoće i 30 posto da neće.

"U FanDuel Canada uvijek tražimo načine da naše kupce držimo angažiranima u važnim trenucima kao što je Super Bowl", rekao je FanDuel Canada Trading tim u e-poruci Reutersu.

Što vi mislite?

Hoće li Travis Kelce zaprositi Taylor Swift na Super Bowlu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

BetUS nema manjka šaljivih oklada vezanih uz Swift uključujući i to hoće li dobitnica Grammyja i Kelce objaviti svoju prvu trudnoću na Super Bowlu.

Pogledaji ovo Taylor Swift Celebrity Ova žena srušila je internet nakon što je njezina objava u samo pet minuta skupila više od 2,2 milijuna lajkova!

BetUS također ima oklade za to koliko će puta Swift biti prikazana na ekranima tijekom Super Bowla, hoće li se ona i Kelce poljubiti nakon utakmice i hoće li je najvrjedniji igrač Chiefsa spomenuti u svom govoru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Riđički - 1 Filip Riđički - 2 Filip Riđički - 3 Filip Riđički - 4 +20 Filip Riđički Nekad i sad Našeg glumca upoznali smo kao raščupanog tinejdžera, a danas njeguje potpuno drugačiji imidž i nije ga baš lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene